Punthoofd logo
Laatste update: 02:45
Volgende update: 03:00

Binnenland RSS feed

De volgende binnenlandse nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Verdachte (24) dodelijk vluchtmisdrijf in Brussel onder voorwaarden vrijgelaten

De 24-jarige chauffeur die zondagochtend in het centrum van Brussel een Roemeense man van 21 jaar doodreed en vluchtmisdrijf pleegde, is door de Brusselse onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden. (Het Belang van Limburg 16/07 17:17)

» Verdachte vluchtmisdrijf Brussel vrij onder voorwaarden (De Standaard 16/07 16:48)
» Verdachte (24) dodelijk vluchtmisdrijf in Brussel onder voorwaarden vrijgelaten (Het Belang van Limburg 16/07 17:17)
» Bestuurder na vluchtmisdrijf in Brussel vrijgelaten onder voorwaarden (Skynet 16/07 17:03)

» De Standaard  Het Belang van Limburg  Skynet  

02

Aantal egels in Vlaanderen in tien jaar tijd gehalveerd

Het aantal egels is in Vlaanderen tussen 2008 en 2018 bijna gehalveerd. Dat blijkt uit een onderzoek van de UGent in samenwerking met Natuurpunt en het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO). (De Standaard 16/07 15:21)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

03

De Crem windt zich op: ‘Op uw partijcongres, maar niet hier’

De allereerste vraag van Kamerlid Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) over ‘overlast van allochtonen’ zorgt meteen voor ergernis in het federaal parlement. (De Standaard 16/07 17:15)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  

04

Hoofdkwartier Vlaams Belang in Brussel doelwit van verfbom

In Brussel is het hoofdkwartier van Vlaams Belang in de nacht van maandag op dinsdag beklad. De voorgevel en het portaal van het gebouw aan het Madouplein zijn met rode substantie besmeurd. (De Standaard 16/07 11:39)

» De Standaard  Het Belang van Limburg  

05

Granaat ontploft in Willebroek: burgemeester start procedure om shishabar te sluiten

De gemeente Willebroek neemt bestuurlijke maatregelen na de granaataanval op een shishabar maandagochtend. Er komen meer cameratoezicht en extra politiepatrouilles. Burgemeester Eddy Bevers heeft ook de procedure gestart om de zaak te sluiten. (Het Belang van Limburg 15/07 21:11)

» De Standaard  Het Belang van Limburg  


06

PVDA dient klacht in tegen Kris Van Dijck (N-VA)

PVDA dient in het Vlaams Parlement een klacht in tegen N-VA’er Kris Van Dijck. Dat bevestigt Jos D’Haese aan VTM NIEUWS. Van Dijck was heel even voorzitter van dat parlement, maar nam op 11 juli ontslag na een artikel in P-Magazine over sociale fraude. (Gazet van Antwerpen 15/07 20:31)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  

07

Belgische supermarkten verkochten melkproducten van mishandelde koeien

Beelden van de Duitse dierenrechtenorganisatie SOKO Tierschutz tonen aan dat koeien in het grootste melkveebedrijf van Beieren, Endres, ernstig mishandeld worden. Ook verschillende Belgische supermarkten verkopen kazen afkomstig van dat bedrijf. Dat stelt Animal Rights maandag. (De Standaard 15/07 18:01)

» De Standaard  Het Belang van Limburg  

08

Dader dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf in Brussel geeft zich aan

De chauffeur die afgelopen weekend in Brussel een voetganger doodreed en vluchtte, is opgepakt. Hij gaf zichzelf maandag aan. Het slachtoffer werd inmiddels ook geïdentificeerd, het gaat om een 21-jarige Roemeen. (Gazet van Antwerpen 15/07 15:54)

» Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

09

CD&V-jongeren snoeihard voor eigen partij

“Geen verhaal. Te wollig. Te weinig concreet.” “Onprofessioneel op sociale media.” “De kopstukken waren weinig vernieuwend.” Voor de Oost-Vlaamse CD&V-jongeren is het duidelijk waar de partij gefaald heeft in de aanloop naar de verkiezingen: zowat overal. De afdeling haalt in een uitgelekte interne nota ook uit naar de werkgroep die de partij moet analyseren. “Hoe kan een kerngroep zichzelf evalueren?” (Gazet van Antwerpen 15/07 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

10

Voetganger komt om na aanrijding met vluchtmisdrijf in Brussel

Vlak bij het Rogierplein in Brussel is zondag iets voor 5u een voetganger aangereden door een wagen. Het slachtoffer kwam daarbij om het leven terwijl de automobilist vluchtmisdrijf pleegde. (Gazet van Antwerpen 14/07 09:39)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens