Punthoofd logo
Laatste update: 12:45
Volgende update: 13:00

Buitenland RSS feed

De volgende buitenlandse nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Australië schort uitleveringsverdrag op en biedt bescherming aan burgers uit Hongkong

Australië heeft het uitleveringsverdrag met Hongkong opgeschort, uit bezorgdheid over de nieuwe veiligheidswet die China de stad heeft opgelegd. (De Standaard 09/07 08:33)

» Australië schort uitleveringsverdrag op en biedt bescherming aan burgers uit Hongkong (De Standaard 09/07 08:33)
» Australië schort uitleveringsverdrag op en biedt bescherming aan burgers uit Hongkong (Het Laatste Nieuws 09/07 08:16)
» Australië schort uitleveringsverdrag op en biedt bescherming aan burgers uit Hongkong (Skynet 09/07 07:57)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

02

Warren Buffett schenkt miljarden aan liefdadigheid

De Amerikaanse miljardair en superbelegger Warren Buffett heeft 2,9 miljard dollar waard aan aandelen weggeschonken aan liefdadigheidsinstellingen. Dat meldt hij zelf in een persbericht. (De Standaard 09/07 09:42)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

03

Houten standbeeld Melania Trump in Slovenië in brand gestoken

Een houten standbeeld van de Amerikaanse first lady Melania Trump is in haar geboorteplaats Sevnica in Slovenië in brand gestoken en onherstelbaar... (Het Laatste Nieuws 09/07 07:49)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

04

Ook Russisch tegenvoorstel voor humanitaire hulp aan Syrië haalt het niet

Een Russisch tegenvoorstel voor de voortzetting van humanitaire hulp aan Syrië heeft het woensdag binnen de VN-Veiligheidsraad niet gehaald. Dinsdag was een Duits-Belgisch voorstel al op een veto van Rusland en China gebotst. (De Standaard 09/07 05:41)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

05

Twintigtal burgers komen om bij geweld in oosten van Congo

In Ituri, in het noordoosten van Congo, zijn dinsdag volgens de lokale autoriteiten een twintigtal mensen omgekomen bij nieuw geweld. (De Standaard 09/07 05:34)

» De Standaard  


06

Opnieuw rellen in Belgrado nadat regering nieuwe lockdown aankondigde

Het is opnieuw onrustig in de Servische hoofdstad Belgrado. Woedende demonstranten gebruiken geweld tegen de politie nadat de regering een nieuwe... (Het Laatste Nieuws 08/07 21:56)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

07

Mediamarkt in Nederland levert door een fout dure iMacs voor een paar euro

Door een fout op de website van Mediamarkt in Nederland konden klanten vorige week voor een paar euro een Apple iMac kopen ter waarde van zo’n 2.000 euro. De computers werden bezorgd en de winkelketen eist nu dat de kopers de iMacs terugsturen, of bijbetalen. Een aantal klanten weigert dat te doen. (De Standaard 08/07 13:07)

» De Standaard  

08

Amerikaanse lerares overleden die 13-jarige leerling verkrachtte

Een Amerikaanse oud-lerares die in de jaren 90 veroordeeld werd omdat ze een jonge leerling verkrachtte, is dinsdag op 58-jarige leeftijd gestorven. Ze was een tijdlang met de leerling getrouwd. (De Standaard 08/07 11:25)

» De Standaard  

09

Chinese inlichtingendienst al aan de slag in Hongkong

De Chinese veiligheidsdiensten zijn woensdag aan de slag gegaan in Hongkong. In een Hongkongs hotel is woensdagochtend een onaangekondigde plechtigheid gehouden voor de start van de activiteiten van het Kantoor voor het Vrijwaren van de Nationale Veiligheid. (De Standaard 08/07 09:09)

» De Standaard  

10

Meerdere doden bij treinbotsing Tsjechië

Bij een frontale botsing tussen twee personentreinen in Tsjechië zijn doden en gewonden gevallen. Volgens de autoriteiten kwamen een Tsjech en een Duitser om het leven. Ruim twintig mensen raakten gewond, negen van hen zijn er erg aan toe. (De Standaard 07/07 21:23)

» De Standaard  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens