Punthoofd logo
Laatste update: 23:30
Volgende update: 23:45

Buitenland RSS feed

De volgende buitenlandse nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Trump na de polemiek over Proud Boys: “Extreemrechtse milities moeten politie werk laten doen”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft extreemrechtse milities opgeroepen om de politie haar werk te laten doen. Tijdens een debat met de... (Het Laatste Nieuws 30/09 21:40)

» Trump na de polemiek over Proud Boys: “Extreemrechtse milities moeten politie werk laten doen” (Het Laatste Nieuws 30/09 21:40)
» Extreemrechtse milities moeten "politie haar werk laten doen" (Skynet 30/09 21:47)

» Het Laatste Nieuws  Skynet  

02

Nagorno-Karabach: Armenië niet klaar voor vredesonderhandelingen met Azerbeidzjan

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft dinsdag in een verklaring unaniem opgeroepen tot een ‘onmiddellijke beëindiging van de gevechten’ in Nagorno-Karabach. De Armeense premier Nikol Pachinian vindt het nog te vroeg om te onderhandelen over het conflict in Nagorno-Karabach met Azerbeidzjan. (De Standaard 30/09 10:10)

» De Standaard  Skynet  

03

Mesaanval Parijs: verdachte aangeklaagd voor poging tot terroristische moord

De hoofdverdachte van de steekpartij die vrijdag plaatsvond in Parijs, is aangeklaagd voor ‘poging tot moord met een terroristisch motief’. Dat heeft het Franse persbureau AFP dinsdag vernomen bij het antiterreurparket. (De Standaard 30/09 04:26)

» De Standaard  

04

Johnson krijgt voldoende steun in Lagerhuis voor omstreden brexit-wet

Een Britse wet die bepaalde brexit-afspraken met de Europese Unie schendt, heeft een eerste meerderheid in het Britse parlement. Ondanks waarschuwingen van Europa ging het Lagerhuis met 340 tegen 256 stemmen akkoord. Nu moet het voorstel van premier Boris Johnson naar het Hogerhuis. (De Standaard 29/09 22:46)

» De Standaard  

05

91-jarige emir van Koeweit overleden

De emir van de olierijke ministaat Koeweit, Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, is dinsdag op 91-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het paleis. Hij stond bekend als een bondgenoot van de VS. (De Standaard 29/09 16:45)

» De Standaard  


06

Fred Perry stopt met verkoop van zwart-gele polo wegens succes bij Amerikaanse neonazi’s

Fred Perry zit bijzonder verveeld met het succes dat een zwart-gele polo geniet bij Amerikaanse neonazi’s. Omdat het er ‘alles aan wil doen om zich hiervan te distanciëren’, stopt het de verkoop van de polo in kwestie. (De Standaard 28/09 23:09)

» De Standaard  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens