Punthoofd logo
Laatste update: 00:15
Volgende update: 00:30

Economie RSS feed

De volgende financiële nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Telenet wil voorzitter fikse opslag geven

Telenet zal zijn aandeelhouders op 26 april voorstellen om de vaste vergoeding voor de voorzitter van de raad van bestuur, momenteel Bert De (Het Laatste Nieuws 25/03 15:35)

» Telenet wil voorzitter Bert De Graeve fikse opslag geven (De Redactie 25/03 15:32)
» Telenet wil voorzitter fikse opslag geven (De Standaard 25/03 14:40)
» Telenet wil voorzitter fikse opslag geven (Het Laatste Nieuws 25/03 15:35)

» De Redactie  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

02

Fiscus sleept drie grootste betaaloperatoren voor de rechter

De Bijzondere Belastinginspectie heeft rechtszaken aangespannen tegen de Worldline, Alpha Card en Ingenico, de drie grootste betaaloperatoren van het land, omdat ze geen inzage willen geven in betalingen met buitenlandse bankkaarten in ons land. Dat schrijft De Tijd. (De Standaard 25/03 10:04)

» De Tijd  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

03

Belgische luchtvaartmaatschappijen moeten staatssteun terugbetalen

De federale regering vraagt de 19 miljoen euro staatssteun terug die Brussels Airlines, TUIfly en Thomas Cook Airlines in 2014 had ontvangen. (De Redactie 24/03 18:09)

» De Redactie  De Standaard  

04

Snufje uit Genk brengt wendbaar werk in praktijk

Heb jij een badge om je aan te melden op het werk? Moet je langs bij de personeelsdienst om een vakantiedag aan te vragen? Dat wordt allemaal verleden tijd. Technologiebedrijf GPS uit Genk heeft een app ontwikkeld die de hele HR-administratie vlekkeloos afhandelt. Daarmee vervangt je smartphone weldra de prikklok en heel wat andere formaliteiten. Bovendien wordt hiermee de fameuze ‘Wet Peeters’ over flexibel werk in de praktijk gebracht. (De Standaard 24/03 17:08)

» De Standaard  Het Nieuwsblad  

05

Familiehulp: jobs voor het leven

Een nieuw imago, logo en slogan (We zijn er voor jou) én een nieuwe profilering als werkgever: er verandert deze maand heel wat voor Familiehulp, dat zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp biedt aan mensen met of zonder zorgbehoefte. Hoe belangrijk zijn de eigen medewerkers daarbij? (De Standaard 24/03 17:02)

» De Standaard  Het Nieuwsblad  


06

De Belg dronk ook vorig jaar minder Jupiler

Jupiler haalt niet langer 1 miljard dollar omzet voor AB InBev. Het bier is nog altijd de marktleider in België, maar werd vorig jaar duidelijk (Het Laatste Nieuws 24/03 14:48)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

07

Albert Heijn binnen twee jaar weg uit België?

De winkelformule Albert Heijn verdwijnt mogelijk in 2019 uit België. Het plan is de winkels te integreren in het Delhaize-netwerk. (Het Nieuwsblad 24/03 14:43)

» De Standaard  Het Nieuwsblad  

08

Wat verwachten pas afgestudeerden van hun eerste job?

En hoe maken zij hun keuze? MARK vroeg het aan drie young graduates bij laminaatproducent UNILIN. “Kijk niet alleen naar je startloon, maar vooral naar je doorgroeimogelijkheden.” (De Standaard 24/03 10:25)

» De Standaard  Het Nieuwsblad  

09

POLL. “Mobiliteitsbudget alleen zal niet volstaan om werknemers uit de auto te krijgen”

Alleen een mobiliteitsbudget invoeren, zonder verdere omkadering, zal niet volstaan om het autoverkeer te verminderen. Dat besluit mobiliteitsorganisatie VAB uit een screening bij 25 bedrijven die al langer inspanningen doen rond mobiliteit. (Het Belang van Limburg 24/03 09:13)

» Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  

10

Redactieraad Telegraaf wil dat De Mol strijd om TMG staakt

De redactieraad van de Nederlandse krant De Telegraaf wil dat John de Mol stopt met zijn pogingen om de Telegraaf Media Groep (TMG) over te nemen. In een brief aan de mediamagnaat zegt de raad donderdag dat TMG op dit moment het meest gebaat is bij rust en dat die er ‘met een eventuele voortzetting van de overnamestrijd tussen Talpa en Mediahuis/VPE beslist niet zal komen’. (De Standaard 24/03 02:58)

» De Standaard  Het Nieuwsblad  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens