Punthoofd logo

Rust in vrede, Punthoofd

Punthoofd heeft helaas zijn "End of Life" (EOL) bereikt. RSS feeds van nieuwsbronnen zijn niet zo betrouwbaar meer als 12 jaar geleden (nieuws gaat nu in thema's ipv in items) waardoor de functionaliteit en het nut van punthoofd voorbij gestreefd is geraakt.

Many thanks for the many years, Punthoofd en Anthony,-

Laatste update: 10:50
Volgende update: 11:05

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Bart Tommelein: “N-VA heeft digitale meter door parlement gejaagd”

“Ik pik niet langer dat men alleen mij de zwartepiet toeschuift voor het zonnepanelendebacle. Het is de N-VA die de digitale meter met de karwats door het parlement heeft gejaagd na mijn vertrek naar Oostende.” Dat zegt gewezen minister van Energie Bart Tommelein (Open VLD) zaterdag in een interview in De Tijd. (Het Nieuwsblad 27/02 06:26)

» Bart Tommelein: “N-VA heeft digitale meter door parlement gejaagd” (Het Nieuwsblad 27/02 06:26)

» Het Nieuwsblad  

02

Knokke-Heist zet rem op tweede verblijven

Knokke-Heist wil de kopers van huizen en appartementen in bepaalde wijken verplichten hun hoofdverblijfplaats te vestigen in die woning. Dat zegt de nieuwe burgemeester Piet De Groote zaterdag in een interview aan De Tijd. (Het Nieuwsblad 27/02 06:14)

» Het Nieuwsblad  

03

Recordjackpot EuroMillions gevallen: geluksvogel wint 210 miljoen euro

De recordjackpot van EuroMillions, goed voor 210 miljoen euro, is vrijdagavond gevallen. De winnende combinatie was 6-12-22-29-33 en sterren 6 en 11. (Het Nieuwsblad 26/02 22:59)

» Google News  Het Nieuwsblad  

04

Geen Slag om Vlaanderen door corona: match op Gent uitgesteld na negen besmettingen bij Club Brugge

Corona zorgt voor nog meer miserie bij Club Brugge. Vrijdag dook nog een nieuwe besmetting op, waardoor Club nu aan negen gevallen in de A-kern zit. Blauw-zwart vroeg én kreeg daarom van de Pro League (conform het Covid-19 Protocol) uitstel voor de verplaatsing naar Gent zondag. Door de uitschakeling in de Europa League is er wel een beetje speling in de kalender, al moet ook de match op Charleroi nog ingehaald worden. 11 en 18 maart worden de vermoedelijke data. (Het Nieuwsblad 26/02 20:52)

» Het Nieuwsblad  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens