Punthoofd logo
Laatste update: 20:45
Volgende update: 21:00

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Premier Michel vertrokken naar Marrakech

Premier Michel is vertrokken naar Marrakech. Hij gaat daar de omstreden internationale top over het VN-migratiepact bijwonen, die begint morgen.... (Het Laatste Nieuws 09/12 19:55)

» LIVE. Premier vertrokken naar Marrakech (De Standaard 09/12 16:14)
» Premier Michel vertrokken naar Marrakech (VTM 09/12 19:07)
» Premier Michel vertrokken naar Marrakech (Het Laatste Nieuws 09/12 19:55)
» Premier bepaalt prioriteiten van oranje-blauwe coalitie: “Focus op koopkracht, veiligheid en klimaat” (Het Belang van Limburg 09/12 17:15)
» Nieuwe regering Michel werkt verder op 3 assen (VTM 09/12 16:23)

» De Standaard  VTM  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  VTM  Het Laatste Nieuws  Nieuws  

02

Lichaam Britse miljonairsdochter (22) mogelijk teruggevonden tijdens zoektocht in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland is het lichaam gevonden van een vrouw die om het leven zou zijn gebracht. Het lichaam is nog niet formeel geïdentificeerd, maar de politie gaat ervan uit dat het om de 22-jarige Britse toeriste gaat. Grace Millane verdween begin december op het Noordereiland. Een man van 26 wordt verdacht van de moord. (Gazet van Antwerpen 09/12 18:23)

» Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  

03

Francken reageert op uithaal De Block: “Meteen kritiek op laaghartige manier”

Maggie De Block (Open Vld) is de nieuwe minister van Asiel en Migratie en breekt meteen met het beleid van haar voorganger Theo Francken (N-VA).... (Het Laatste Nieuws 09/12 19:20)

» VTM  Het Laatste Nieuws  

04

Koppel staat plots oog in oog met overvallers die met machetes zwaaien

Een shortcut nemen is niet altijd de beste optie. Zo blijkt uit een confrontatie met een dievenbende in het binnenland van Kenia. Bryant Swenson en zijn vrouw Lauren reden in de buurt van Mai Mahiu toen drie gemaskerde mannen op hun jeep kwamen gestormd met een machete. (Gazet van Antwerpen 09/12 17:29)

» Google News  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

05

Uitgerekend dankzij twee goals van Refaelov springt Antwerp over Club Brugge naar tweede plaats

Antwerp heeft zondagmiddag met duidelijke 0-3-cijfers gewonnen op het veld van Cercle Brugge. Twee goals van Lior Refaelov en één treffer van William Owusu zorgden ervoor dat The Great Old zijn schaapjes vlak na rust al op het droge had. Door de zege springt Antwerp over Club Brugge naar de tweede plaats. (Het Belang van Limburg 09/12 18:09)

» Google News  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  


06

Anderlecht laat zege in slotfase nog uit handen glippen en blijft achter met 1 op 9

Anderlecht heeft een thuiszege tegen Charleroi in de slotfase nog uit de handen laten glippen: 1-1. Paars-wit leek een helft lang op weg naar een logische overwinning dankzij een goal van Francis Amuzu, maar een ongelukkige handsbal van Sebastiaan Bornauw enkele minuten voor tijd gooide nog roet in het eten. Cristian Benavente trapte de gelijkmaker vanop de stip binnen, Anderlecht blijft achter met één op negen. (Het Belang van Limburg 09/12 20:25)

» Het Belang van Limburg  

07

Duizenden Britten betogen in Londen voor uitstap uit EU

Aangevoerd door de extreemrechtse activist Tommy Robinson hebben vandaag in Londen duizenden mensen gemanifesteerd voor de brexit. De... (Het Laatste Nieuws 09/12 18:33)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

08

Asbest ontdekt in passagierstreinen

De NMBS heeft vorige week twee treinen uit roulatie gehaald nadat er asbest in ontdekt werd. Het asbesthoudende materiaal is intussen verwijderd en... (Het Laatste Nieuws 09/12 20:25)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

09

VN-diplomate: “Verbazingwekkend hoeveel foute informatie er is over het migratiepact”

"Het is verbazingwekkend dat er zo veel foute informatie geweest is over het VN-migratiepact en over de inhoud van de tekst." Dat heeft Louise... (Het Laatste Nieuws 09/12 19:46)

» Het Laatste Nieuws  

10

Rechtse verenigingen organiseren “Mars tegen Marrakech”, ook Schild & Vrienden neemt deel

Een aantal rechtse verenigingen en jongerenafdelingen organiseren volgende week in Brussel een “Mars tegen Marrakech”. Een evenement op Facebook kreeg interesse van bijna 10.000 gebruikers, zowat 4.000 gebruikers geven aan deel te zullen nemen. Voor de mars slaan studentenverenigingen KVHV en NSV de handen in mekaar met Schild en Vrienden, Voorpost en Vlaams Belang Jongeren. (Het Belang van Limburg 09/12 18:06)

» Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens