Punthoofd logo
Laatste update: 13:20
Volgende update: 13:35

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Brutaal geweld en onverantwoorde opdrachten: para-rekruten mishandeld tijdens opleiding

In het trainingscentrum van de Belgische paracommando's in Marche-les-Dames (Namen) zijn rekruten regelmatig mishandeld door hun instructeurs. Dat... (Het Laatste Nieuws 09/07 10:34)

» Brutaal geweld en onverantwoorde opdrachten: para-rekruten mishandeld tijdens opleiding - Het Laatste Nieuws (Google News 09/07 10:34)
» Onverantwoorde opdrachten, brutaal en zinloos geweld: rekruten mishandeld tijdens opleiding tot paracommando (Het Nieuwsblad 09/07 10:29)
» Brutaal geweld en onverantwoorde opdrachten: para-rekruten mishandeld tijdens opleiding (Het Laatste Nieuws 09/07 10:34)

» Google News  Het Nieuwsblad  Het Laatste Nieuws  

02

Chris Froome verlaat Team INEOS voor Israel Start-Up Nation: “Het kopmanschap dat hij wilde, konden wij hem niet langer garanderen”

Na het lopende wielerseizoen zoekt Chris Froome andere oorden op. De Britse meervoudige Tourwinnaar verlaat Team INEOS, dat maakte de ploeg donderdag zelf bekend. Intussen is ook zijn nieuwe equipe al bekend: Israel Start-Up Nation. (Het Nieuwsblad 09/07 12:10)

» Google News  Het Nieuwsblad  

03

Wout van Aert en zijn Sarah verwachten eerste kindje: “We hebben niet meegedaan aan social distancing”

Wout van Aert (25) deelde donderdagmiddag heuglijk nieuws op zijn sociale media. De Kempenaar wordt voor de eerste keer vader. Zijn vrouw Sarah De Bie (24) is namelijk zwanger. (Het Nieuwsblad 09/07 11:49)

» Google News  Het Nieuwsblad  

04

LIVE. Hoge Gezondheidsraad: “Maak mondmaskers in winkels verplicht”

We kunnen opnieuw op reis, maar her en der duiken opflakkeringen op of worden nieuwe lockdowns ingesteld vanwege het coronavirus. Intussen stijgt... (Het Laatste Nieuws 09/07 10:00)

» Google News  Het Nieuwsblad  Het Laatste Nieuws  

05

Bodycams leggen reactie agent vast tijdens arrestatie Floyd: “Stop met schreeuwen, dat kost veel zuurstof”

We kennen allemaal de beelden waarop George Floyd bij zijn brutale arrestatie te kennen geeft dat hij geen lucht krijgt. Agent Derek Chauvin, die... (Het Laatste Nieuws 09/07 11:13)

» Het Laatste Nieuws  


06

Oefenmatch tussen Genk en Gent afgelast na positieve coronatest van Paul Onuachu

KRC Genk en AA Gent zouden normaal zaterdag tegenover elkaar staan in een oefenmatch, maar dat plan gaat niet door. Op vraag van de Buffalo’s werd de partij geannuleerd. Dat is het gevolg van het nieuws over Genk-aanvaller Paul Onuachu, die besmet is met het coronavirus. (Het Nieuwsblad 09/07 10:13)

» Het Nieuwsblad  

07

Altijd en overal een mondmasker in Catalonië tot er een vaccin is

Catalonië voert vanaf vandaag een algemene mondmaskerplicht in uit vrees voor een nieuwe verspreiding van het coronavirus, en dat tot er een vaccin... (Het Laatste Nieuws 09/07 08:23)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

08

OVERZICHT. Gemiddeld aantal besmettingen met coronavirus per dag stijgt licht

Er worden gemiddeld 86,0 besmettingen per dag met het coronavirus geregistreerd in ons land. Dat is een stijging van 1 procent in vergelijking met... (Het Laatste Nieuws 09/07 06:54)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

09

Politie veegt uitgaansbuurt in Knokke schoon met groot machtsvertoon: “Heel Amsterdam zit hier, omdat je hier legaal mag drinken”

De rust lijkt weergekeerd in Knokke. Na enkele avonden waarin de uitgaansbuurt opgeschrikt werd door ongeregeldheden met vooral Nederlandse jongeren, greep de politie woensdagavond met groot machtsvertoon in. Al leken de meeste van onze noorderburen zich daar niet al te veel van aan te trekken. “Hij werd in zijn zij geschopt door een Belg, en dat pikte hij niet.” (Het Nieuwsblad 09/07 06:30)

» Het Nieuwsblad  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens