Punthoofd logo
Laatste update: 00:05
Volgende update: 00:20

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Onze chef media stak zijn neus in 'Andermans zaken’: “Dat alles voor zo’n laag uurloon”

Neuzen in andermans financiën, dat boeit ons. “Zie ne keer daar”, zeggen we dan. Maar zelden werd daar iemand beter van. Tot nu. (Het Nieuwsblad 30/09 21:34)

» Onze chef media stak zijn neus in 'Andermans zaken': “Dat alles voor zo'n laag uurloon” - Het Nieuwsblad (Google News 30/09 21:34)
» Onze chef media stak zijn neus in 'Andermans zaken’: “Dat alles voor zo’n laag uurloon” (Het Nieuwsblad 30/09 21:34)

» Google News  Het Nieuwsblad  

02

ASSISEN. Mohamed Koukouh (71) mag naar huis: slechts schuldig aan slagen en verwondingen voor ‘schroevendraaiermoord’

Mohamed Koukouh, de 71-jarige man die deze week in Brugge terecht stond voor de “schroevendraaiermoord” op zijn acht jaar jongere vrouw Rita... (Het Laatste Nieuws 30/09 20:31)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

03

Ex-vriend Natalia gestorven op 50ste verjaardag

Van 2006 tot 2010 was Koen Baeyens naast professioneel volleybalspeler de partner van Natalia. Dinsdagmiddag is de man overleden, op zijn verjaardag. Zijn familie maakte het nieuws bekend via sociale media. (Het Nieuwsblad 30/09 20:24)

» Google News  Het Nieuwsblad  

04

Opschudding in ‘Thuis’: einde verhaal voor dit beruchte personage

Kijkers van ‘Thuis’ worden de laatste dagen getrakteerd op de ene plotwending na de andere. Dat was woensdagavond niet anders. Een van de meest beruchte personages kende zelfs zijn dood. (Het Nieuwsblad 30/09 20:45)

» Het Nieuwsblad  

05

“Fantastische mama” die liefde wou, maar te vaak troost zocht in alcohol: familie getuigt over slachtoffer ‘Facebook-moord’

Een groot hart, een fantastische moeder. Maar ook iemand die heel haar korte leven liefde en affectie zocht. Volgens de zus en vader van Liselotte De Coninck (32) voelde de jonge vrouw zich meermaals diep in de steek gelaten. En zocht ze daardoor veel te vaak haar troost in drank. Waarom ze voor een impulsieve date met Kim De Brabanter koos, begrijpen ze vandaag nog altijd niet. “Vertel ons de waarheid”, smeekten ze de beschuldigde. Maar ze kregen geen antwoorden. (Het Nieuwsblad 30/09 18:27)

» Het Nieuwsblad  


06

“Budget is in 15 jaar tijd verdubbeld”: Beke countert kritiek op wachtlijsten voor personen met een handicap

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke heeft zich in het Vlaams Parlement moeten verdedigen tegen de kritiek dat de Vlaamse regering geen of... (Het Laatste Nieuws 30/09 16:37)

» Het Laatste Nieuws  

07

WAALSE PIJL 2020. Tour-revelatie Marc Hirschi spurt het snelste op de Muur van Hoei; Mauri Vansevenant maakt indruk

Marc Hirschi heeft de Waalse Pijl op zijn palmares geschreven. De Zwitser van Sunweb was op de Muur van Hoei de snelste klimmer van het peloton. Hirschi volgt op de erelijst Julian Alaphilippe op. De kersverse wereldkampioen was er net als vijfvoudig winnaar Alejandro Valverde niet bij dit jaar. (Het Nieuwsblad 30/09 16:20)

» Het Nieuwsblad  

08

Voorbije twee weken al 1.620 leerlingen besmet met coronavirus

De voorbije twee weken zijn 1.620 leerlingen besmet geraakt met het coronavirus, net als 286 leerkrachten. In dezelfde periode moest bijna één op honderd leerlingen in quarantaine. Een stuk meer dan de eerste twee weken van het schooljaar , maar volgens Onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) geen reden tot bezorgdheid. (Het Nieuwsblad 30/09 15:42)

» Het Nieuwsblad  

09

“Belgische hulpverleners betrokken bij seksueel geweld in Congo”

Ruim vijftig vrouwen uit Oost-Congo beschuldigen hulpverleners van de WHO en enkele grote ngo's ervan hen seksueel misbruikt te hebben. Dat meldt... (Het Laatste Nieuws 30/09 14:53)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

10

"Wallonië mag bepalen en Vlaanderen betalen”: oppositie torpedeert regeerakkoord

“De Vlaamse traditionele partijen hebben zich zoals te verwachten laten omkopen voor postjes.” Dat zegt Vlaams Belang in een reactie op het... (Het Laatste Nieuws 30/09 14:41)

» Het Laatste Nieuws  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens