Punthoofd logo
Laatste update: 07:15
Volgende update: 07:30

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Leuvense salafist ook in andere moskeeën actief

De hulpimam die de Leuvense moskee Al Ihsaan in opspraak heeft gebracht, is ook in Zaventem actief en geeft lezingen in andere moskeeën. Dat... (Het Laatste Nieuws 16/10 05:10)

» Leuvense salafist ook in andere moskeeën actief | Binnenland | Nieuws - Het Laatste Nieuws (Google News 16/10 05:10)
» Leuvense salafist ook in andere moskeeën actief (Het Laatste Nieuws 16/10 05:10)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

02

Na haar exit bij de VRT: Julie Van den Steen aan boord bij VTM

Eind mei trok ze de deur van de ‘Ochtendshow’ op MNM, en bij uitbreiding die van de VRT, achter zich dicht. Nu raakte bekend dat Julie Van den Steen (27) aan boord is bij VTM. “We hebben fijne plannen met haar.” (Het Belang van Limburg 16/10 03:25)

» Google News  Het Nieuwsblad  Het Belang van Limburg  

03

Turbulente nacht in Barcelona: woedende Catalanen opnieuw slaags met politie, branden in heel de stad

Woedende Catalanen zijn voor de tweede dag op rij slaags geraakt met de politie. Agenten grepen in toen deels vermomde betogers veiligheidshekken... (Het Laatste Nieuws 16/10 06:34)

» Het Laatste Nieuws  

04

Applicatie 'Reanim' moet slachtoffers van hartstilstand redden

De Belgische Cardiologische Liga herintroduceert haar app 'Reanim'. Die toont waar je de dichtstbijzijnde defibrillatoren kunt vinden. (De Standaard 16/10 02:46)

» Google News  De Standaard  

05

Frank Vercauteren stuurt koers bij in Anderlecht: vanaf nu meer resultaatgericht voetbal

De internationals komen terug en zondag wacht STVV. Vanaf nu start het echte werk voor de nieuwe Anderlecht-coach Frank ­Vercauteren (62). Daarom hield RSCA een groepsgesprek, waarbij elke speler vrijuit zijn gedacht kon zeggen en de trainer zelf ook veel luisterde. Niemand bekritiseerde Vincent Kompany, maar onder Vercauteren zal paars-wit toch kiezen voor meer resultaatgericht voetbal. (Het Nieuwsblad 16/10 03:00)

» Google News  Het Nieuwsblad  


06

“25-jarige zoon van ondergedoken gezin was na negen jaar weer actief op sociale media”

Een van de zoons van het gezin dat gisteren werd ontdekt in Nederland lijkt profielen te hebben op sociale media. Daarop schrijft ene ‘Jan’ (25)... (Het Laatste Nieuws 16/10 01:47)

» Google News  Het Laatste Nieuws  Het Laatste Nieuws  

07

Erdogan: “Trump wil staakt-het-vuren, maar dat zal nooit gebeuren”

“Trump wil dat er een staakt-het-vuren komt, maar dat zal nooit gebeuren.” De Turkse president Tayyip Erdogan balt de vuist nog meer nu hij in... (Het Laatste Nieuws 15/10 22:36)

» Het Laatste Nieuws  

08

Marc Dutroux zet eerste stap om vervroegd vrij te komen, Jean Lambrecks komt deze week oog in oog te staan met moordenaar van dochter Eefje

Jean Lambrecks staat donderdag opnieuw oog in oog met Marc Dutroux. De moordenaar van zijn dochter Eefje vraagt dan aan de strafuitvoeringsrechtbank om vijf experts aan te stellen die moeten nagaan of hij nog gevaarlijk is. Een eerste stap in zijn poging om vervroegd vrij te komen. (Het Nieuwsblad 15/10 21:44)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

09

Gevangenisvleugel met strengste regime van het land gaat dicht

De afdeling verhoogde veiligheid in de gevangenis van Brugge, de enige dergelijke afdeling in ons land, wordt in de loop van de komende weken gesloten. Dat bevestigen het Gevangeniswezen en de christelijke vakbond dinsdagavond. De drie gedetineerden die er nog verblijven, zullen worden ondergebracht in andere gevangenissen. (De Standaard 15/10 21:25)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

10

Puigdemont: 'Belgische justitie beslist, ik zal dat respecteren'

'Mijn aanhoudingsmandaat ligt nu in handen van de Belgische justitie. Ik zal de beslissing respecteren.' Dat heeft de voormalige Catalaanse regeringsleider Carles Puigdemont gezegd op een debatavond in Roeselare. (De Standaard 15/10 21:08)

» De Standaard  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens