Punthoofd logo

Rust in vrede, Punthoofd

Punthoofd heeft helaas zijn "End of Life" (EOL) bereikt. RSS feeds van nieuwsbronnen zijn niet zo betrouwbaar meer als 12 jaar geleden (nieuws gaat nu in thema's ipv in items) waardoor de functionaliteit en het nut van punthoofd voorbij gestreefd is geraakt.

Many thanks for the many years, Punthoofd en Anthony,-

Laatste update: 09:20
Volgende update: 09:35

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Adele in tranen: zangeres zegt concertreeks in Las Vegas op laatste moment af

De Britse zangeres Adele heeft haar aankomende concertreeks in Las Vegas op het laatste moment via sociale media afgezegd. Ze zou vrijdag beginnen met haar shows, maar vanwege de coronacrisis zouden er productionele vertragingen zijn, waardoor het onmogelijk werd de shows door te laten gaan. (Het Nieuwsblad 21/01 08:13)

» Adele stelt in tranen haar nieuwe concertreeks uit: "De helft van mijn team is besmet, show is onmogelijk" - VRT NWS (Google News 21/01 07:59)
» Adele in tranen: zangeres zegt concertreeks in Las Vegas op laatste moment af (Het Nieuwsblad 21/01 08:13)

» Google News  Het Nieuwsblad  

02

Vrouwelijke werknemers van John de Mol reageren met paginagrote advertentie: “Het ligt niet aan de vrouwen”

Medewerksters van Talpa, de Nederlandse zender van de tv-producent John de Mol, hebben een paginagrote advertentie geplaatst in de krant Algemeen Dagblad om hun baas aan te spreken op zijn optreden en verklaring in het programma BOOS. Zij zijn het overduidelijk niet eens met de uitlatingen die De Mol deed tegenover interviewer Tim Hofman tijdens een gesprek over de misstanden bij ‘The Voice of Holland’. Hun boodschap: “Beste John, het ligt niet aan de vrouwen. Groet, de vrouwen uit je bedrijf”. (Het Nieuwsblad 21/01 07:09)

» Google News  Het Nieuwsblad  

03

Thomas Vermaelen stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels

Vaarwel Thomas Vermaelen de speler, hallo Thomas Vermaelen de trainer. De 36-jarige verdediger zet een punt achter zijn voetbalcarrière, maar gaat meteen aan de slag als assistent bij de Rode Duivels. (Het Nieuwsblad 21/01 07:58)

» Google News  Het Nieuwsblad  

04

Autopsie Dean (4) levert nog geen doorbraak op, verdachte Dave De Kock (34) werkt niet echt mee

De autopsie op het lichaam van kleuter Dean Verberckmoes (4) heeft voorlopig geen doorbraak opgeleverd. Op cruciale vragen heeft de schouwing geen antwoorden gebracht. Het is bijvoorbeeld nog steeds geen uitgemaakte zaak waar, wanneer en hoe Dean precies overleden is. Verdachte Dave De Kock (34) zou overigens niet echt meewerken aan het onderzoek. (Het Nieuwsblad 21/01 07:58)

» Google News  Het Nieuwsblad  

05

Vandaag sowieso versoepelingen: Overlegcomité moet nog één laatste knoop doorhakken

Als het Overlegcomité vandaag landt met de coronabarometer, volgen er sowieso enkele versoepelingen voor voetbalsupporters en cultuurfanaten. Ook in de toekomst moeten de drie kleurcodes – geel, oranje en rood – de regels voor horeca, evenementen en jeugdactiviteiten kunnen dicteren. Wij konden het laatste voorstel van coronacommissaris Pedro Facon inkijken. (Het Nieuwsblad 21/01 03:00)

» Het Nieuwsblad  


06

Uitkering moederschapsrust kwijtspelen als je ‘te lang werkt’ voor je bevalling: mag dat wel?

Huisarts Julie De Vos (30) werkte volgens haar ziekenfonds vier dagen te veel voor ze beviel. Ze wilde in de pandemie haar collega’s zo veel mogelijk bijstaan. Maar dat heeft grote gevolgen: ze krijgt geen uitkering voor haar moederschapsrust. Mag dat wel? De wet is voor interpretatie vatbaar, zo blijkt. (Het Nieuwsblad 21/01 03:00)

» Google News  Het Nieuwsblad  

07

Marc Coucke voelt zich opgelicht door Van Holsbeeck bij aankoop Anderlecht: “Uiteraard wil hij dat geld terug”

Marc Coucke zou bij de aankoop van RSC Anderlecht in 2017 ongeveer vijf miljoen euro te veel betaald hebben. Naar aanleiding van het onderzoek naar ex-Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck reageerde Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Marc Coucke, bij VTM Nieuws. (Het Nieuwsblad 20/01 21:18)

» Het Nieuwsblad  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens