Punthoofd logo
Laatste update: 18:50
Volgende update: 19:05

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Fabio Jakobsen zit na horrorcrash eindelijk weer op de fiets: “Ik kijk al uit naar nieuwe operatie”

Goed 3,5 maanden na zijn horrorcrash in de Ronde van Polen zit Fabio Jakobsen weer op de fiets. Hij postte op sociale media een foto van een trainingstochtje samen met vriendin Stougje. (Het Nieuwsblad 24/11 16:37)

» Fabio Jakobsen zit weer op de fiets: "Het is al hele tocht geweest tot hier" - sporza.be (Google News 24/11 16:29)
» Fabio Jakobsen zit na horrorcrash eindelijk weer op de fiets: “Ik kijk al uit naar nieuwe operatie” (Het Nieuwsblad 24/11 16:37)

» Google News  Het Nieuwsblad  

02

Johan Bruyneel hoopt terug aanvaard te worden: “Wil weer welkom zijn in de wielerwereld”

Johan Bruyneel is bij Eurosport nog eens teruggekomen op zijn periode als sportdirecteur bij US Postal. Bruyneel leidde Lance Armstrong naar zeven Tourzeges, die hem nadien allemaal werden ontnomen wegens dopinggebruik. “Ik blijf erbij: Lance was de beste van zijn generatie, met of zonder doping”, zei Bruyneel zonder omwegen. “Hij deed niets dat anderen niet deden.” (Het Nieuwsblad 24/11 15:21)

» Het Nieuwsblad  

03

Eén jaar cel geëist tegen agent die dood van Mawda veroorzaakte: “Hij heeft niet getwijfeld om op ons te schieten”

De openbare aanklager eist één jaar cel met uitstel voor Victor J. G., de agent van de federale wegpolitie in Bergen die de dood van Mawda heeft veroorzaakt. Volgens de vader van het Koerdische meisje uit Irak, dat twee jaar geleden omkwam bij een politieachtervolging, heeft de man niet getwijfeld op het moment dat hij de trekker overhaalde. Dat zei hij op de tweede dag van het proces voor de correctionele rechtbank in Bergen. “Ik heb de politieagent gezien toen hij zijn wapen nam”, zei de man. “Hij schoot op ons, zonder te twijfelen. Ik zag hem één keer schieten en die kogel raakte mijn dochter.” (Het Nieuwsblad 24/11 12:54)

» Het Nieuwsblad  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens