Punthoofd logo
Laatste update: 05:50
Volgende update: 06:05

Hoofdpunten RSS feed Volg Punthoofd op Twitter

Dit is de top 10 van de huidige nieuwsberichten in de Vlaamse pers. Volg het heetste Vlaamse nieuws nu ook op Twitter.

01

Beelden van NMBS-trein met verwijzing naar overleden George Floyd gaan de wereld rond

Op sociale media zijn beelden opgedoken van een NMBS-trein met een wel zeer opvallende boodschap op de zijkant: ‘Please, I can’t breathe’. Het is... (Het Laatste Nieuws 30/05 23:22)

» Beelden van NMBS-trein met verwijzing naar overleden George Floyd gaan de wereld rond - Het Laatste Nieuws (Google News 30/05 23:22)
» Beelden van NMBS-trein met verwijzing naar overleden George Floyd gaan de wereld rond (Het Laatste Nieuws 30/05 23:22)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

02

Geweldige goal bezorgt Schalke vierde nederlaag op rij

Nul op twaalf voor Schalke 04 sinds de herstart van de Bundesliga. De ploeg van Benito Raman verloor met 0-1 van Werder Bremen, een heerlijk doelpunt van Bittencourt. Schalke blijft zo in de middenmoot hangen, terwijl Werder -dat tegen degradatie strijdt- op twee punten van Fortuna Düsseldorf komt. (Het Nieuwsblad 30/05 17:19)

» Google News  Het Nieuwsblad  

03

Vader rijdt eigen kind (2) dood bij dodehoekongeval in Sunparks

Een vader heeft deze namiddag zijn tweejarig dochtertje dodelijk aangereden in vakantiepark Sunparks in Oostduinkerke. De man voerde een manoeuvre... (Het Laatste Nieuws 30/05 18:14)

» Het Laatste Nieuws  

04

Verwarring aan grenzen: Belgen mogen Frankrijk niet binnen, ook Nederlandse gemeenten "verrast"

Onze regering laat sinds vandaag familiebezoeken en winkelen in onze buurlanden weer toe. De toelating geldt echter niet voor Frankrijk, waar... (Het Laatste Nieuws 30/05 16:30)

» Google News  Het Laatste Nieuws  

05

Familie overleden George Floyd wil eigen autopsie

De familie van de overleden zwarte Amerikaan George Floyd wil een eigen autopsie op zijn lichaam laten uitvoeren. Advocaten van de familie kondigden dat aan. De familie vertrouwt de uitkomst van onderzoek door pathologen van justitie niet. (Het Nieuwsblad 30/05 14:40)

» Google News  Het Nieuwsblad  Het Laatste Nieuws  


06

Trump bedreigt betogers aan Witte Huis

Na een betoging voor het Witte Huis heeft de Amerikaanse president Donald Trump onrechtstreeks maar wel in duidelijke bewoordingen dreigementen... (Het Laatste Nieuws 30/05 16:55)

» Het Laatste Nieuws  

07

Muziek niet luider dan 80 decibel: dit is het volledige draaiboek voor de horeca

Als de politiek groen licht geeft om vanaf 8 juni op café en restaurant te gaan, wat zijn dan de spelregels. Onze redactie kreeg het volledige draaiboek in handen, dat de regering vrijdag samen met de horecasector en de expertengroep GEES goedkeurde. “Er moet onder meer wel nog beslist worden met hoeveel mensen er nu precies op café of restaurant mag gegaan worden”, klinkt het in politieke kringen. (Het Nieuwsblad 30/05 16:33)

» Het Nieuwsblad  

08

Experts na tweet van Van Langenhove: “Eén opmerking kan voor slachtoffer de druppel zijn”

“Dit weekend wordt ideaal barbecueweer. Jij daarentegen, skipt precies best een paar barbecues.” Dries Van Langenhove zette gisteren kwaad bloed... (Het Laatste Nieuws 30/05 15:45)

» Het Laatste Nieuws  

09

Grote vuurbal na ontploffing prototype SpaceX

Gisteren is een prototype van de draagraket van SpaceX ontploft tijdens een motortest in Texas. De ontploffing leidde tot een grote vuurbal, maar... (Het Laatste Nieuws 30/05 14:09)

» Het Laatste Nieuws  

10

Zoon van prinses Astrid test positief op corona na lockdownfeestje in Spanje

Een lid van de Belgische koninklijke familie heeft eerder deze week een lockdownfeestje bijgewoond in de Spaanse stad Cordoba. Die persoon testte... (Het Laatste Nieuws 30/05 12:35)

» Het Laatste Nieuws  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens