Punthoofd logo
Laatste update: 09:45
Volgende update: 10:00

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Kunza (23) neemt rol als verleidster op ‘Temptation Island’ serieus: “Ik bewijs die dames een gunst”

Acht verleidsters proberen vanaf 28 februari het hoofd van de heren op hol te brengen op Temptation Island. Eén van hen is Kunza (23) uit Wommelgem. “Mijn moeder gaat hiermee akkoord.” (Gazet van Antwerpen 20/02 05:00)

» Kunza (23) neemt rol als verleidster op ‘Temptation Island’ serieus: “Ik bewijs die dames een gunst” (Gazet van Antwerpen 20/02 05:00)
» Kunza (23) uit Wommelgem is een van de verleidsters van ‘Temptation Island’ (Gazet van Antwerpen 19/02 13:20)

» Gazet van Antwerpen  Gazet van Antwerpen  

02

Nieuwe afleveringen FC De Kampioenen uitgesteld wegens ziekte Johny ‘Xavier’ Voners

Vlaanderen was verheugd toen de VRT afgelopen oktober nieuwe afleveringen van zijn populairste sitcom FC De Kampioenen aankondigde. Helaas worden die plannen nu eventjes on hold gezet. Johny Voners (74), alias Xavier Waterslaeghers, vecht momenteel tegen kanker en wil zich volop op zijn behandeling focussen. (Gazet van Antwerpen 19/02 12:08)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Skynet  

03

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken verwelkomen tweede zoontje

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken zijn opnieuw trotse ouders geworden van een zoontje. “Isaï Vanderveken Leysen! Geboren op 17/02/2020 en het levende bewijs dat je simpelweg liefde bijmaakt als er een kindje bijkomt”, laat Vanderveken weten. (Gazet van Antwerpen 19/02 11:40)

» Gazet van Antwerpen  Skynet  

04

Arno stelt het goed na operatie

De chirurgische ingreep die Arno donderdag onderging ­nadat hij de diagnose van pancreaskanker had gekregen, is goed verlopen. Dat laat zijn persagent weten. (De Standaard 19/02 10:21)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

05

Tourist LeMC voor derde keer vader van zoon

De Antwerpse hiphopartiest Tourist LeMC is voor de derde keer vader geworden. Dat maakte de 35-jarige Johannes Faes, zoals zijn echte naam luidt, dinsdag bekend op sociale media. (Gazet van Antwerpen 18/02 18:18)

» Gazet van Antwerpen  


06

VRT-directeur Peter Claes vertrekt nu toch, maar met “krassen op zijn ziel”

Directeur Media en Productie Peter Claes vertrekt bij de VRT. Dat gebeurt “in gemeenschappelijk overleg”. Dat meldt de openbare omroep. Interne conflicten leidden vorige maand al tot het ontslag van CEO Paul Lembrechts. “Ik betreur dat de spanningen zo opgelopen zijn, en hoop dat de rust en sereniteit terugkeren in de volledige organisatie”, zegt Claes. (Gazet van Antwerpen 18/02 05:00)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

07

Hooverphonic naar Songfestival met wiegende ballade

‘Release me’ heet de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2020. Vanochtend liet Hooverphonic de song in première gaan op MNM. (De Standaard 17/02 08:15)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

08

Kate Middleton openhartig over mama zijn: “Natuurlijk twijfel ik. Elke moeder die zegt dat niet te doen, die liegt”

De Britse prinses Kate Middleton heeft openhartig verteld over wat moeder zijn met haar doet. De echtgenote van prins William en moeder van George, Charlotte en Louis geeft eerlijk toe dat zij net als veel andere moeders wel eens twijfelt of ze het goed doet. “Wie zegt dat ze nooit twijfelt, die liegt”, zei Middleton in een podcast voor moeders. (Het Nieuwsblad 15/02 19:26)

» Het Nieuwsblad  

09

Billie Eilish lost nummer voor nieuwe James Bond-film

Afgelopen nacht heeft Billie Eilish de titelsong van No time to die, de nieuwe James Bond-film, online gezet. De Amerikaanse zangeres is met haar achttien jaar de jongste artiest ooit die de titelsong voor de filmklassieker mocht maken. (De Standaard 14/02 07:58)

» De Standaard  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens