Punthoofd logo
Laatste update: 02:00
Volgende update: 02:15

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Meer dan 240 stad- en gemeentehuizen zondag open voor orgaandonatie

Meer dan 240 stad- en gemeentehuizen openen zondag 23 september hun deuren voor donorregistratie. Dat meldt VTM dinsdagavond. Met de actie wil het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’ het aantal orgaandonoren opkrikken. (De Standaard 18/09 22:30)

» Meer dan 240 stad- en gemeentehuizen zondag open voor orgaandonatie (De Standaard 18/09 22:30)
» Meer dan 240 stad- en gemeentehuizen zondag open voor orgaandonatie (De Standaard 18/09 22:30)
» Frances Lefebure haalt haar eerste slag thuis: al meer dan 240 stad- en gemeentehuizen zijn nu zondag uitzonderlijk open voor registraties voor orgaandonatie (Het Laatste Nieuws 18/09 21:40)

» De Standaard  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

02

Omstreden video Jan Fabre opnieuw te zien op expo in Oudenaarde

Het videokunstwerk ‘I am a mistake because I am a better kisser than Gustav Klimt’ van Jan Fabre is opnieuw te zien zijn op Charivari, een expositie die aansluit bij de Adriaan Brouwerherdenking in Oudenaarde. Dat kondigde curator Jan Hoet Junior dinsdag aan in een persbericht. (De Standaard 18/09 22:19)

» De Standaard  De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

03

Productiehuis Koeken Troef moet afslanken en ontslaat personeel: "De impact van dossier Bart De Pauw bleek te groot"

Het productiehuis Koeken Troef moet afslanken en met een kleinere bezetting verder. De huidige ploeg blijft behouden tot na de opnames van het... (Het Laatste Nieuws 18/09 16:09)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

04

Sien Eggers (67) neemt deel aan ‘Dancing with the Stars’

Dit najaar zullen gastheren Gert Verhulst en Jani Kazaltzis Sien Eggers door het dansavontuur van haar leven loodsen. De actrice neemt deel aan ‘Dancing with the Stars’, laat televisiezender Vier weten. (Gazet van Antwerpen 18/09 18:00)

» Gazet van Antwerpen  

05

Bedankingsspeech wordt plots aanzoek: dit waren de Emmy Awards

In Los Angeles zijn vannacht voor de 70ste keer de Emmy Awards uitgereikt, de belangrijkste tv-prijzen. Naast gouden beeldjes vielen er ook verlovingsringen te rapen. (Gazet van Antwerpen 18/09 06:40)

» Gazet van Antwerpen  


06

Eva Daeleman: “Mijn eerste orgasme kreeg ik pas op mijn 25ste”

Het zijn meteen twee taboes van formaat die sneuvelen in het nieuwe boek van Eva Daeleman (28). De voormalige presentatrice vertelt daarin hoe ze al 25 was toen ze haar eerste orgasme kreeg. En hoe ze op haar eentje tot dat hoogtepunt kwam, dankzij een healer die haar had aangeraden te masturberen. Niet de meest evidente onderwerpen. “Maar wel zo nodig dat ze bespreekbaar zijn”, zegt Goedele Liekens. “Ik ben blij dat Eva dat lef heeft.” (Gazet van Antwerpen 18/09 03:00)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

07

Erik Van Looy laat zijn lange haren knippen in Gert Late Night

Erik Van Looy is bijna klaar voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. In Gert Late Night kwam hij praten over de jury, de kandidaten en zijn lange lokken. Gert & James besloten om daar verandering in te brengen met een knipbeurt op de Evanna. (Gazet van Antwerpen 17/09 23:01)

» Gazet van Antwerpen  

08

Erik van Looy maakt de jury van ‘De Slimste Mens’ bekend

Half oktober begint de zoektocht naar ‘De Slimste Mens ter Wereld’ weer. Dan gaat het zestiende seizoen van de razend populaire quiz van start op VIER. Dit keer zonder Philippe Geubels in de jury, maar zijn vervangers mogen er zijn. Presentator Erik van Looy maakte bij ‘Gert Late Night’ de twaalf juryleden bekend. Herman Brusselmans maakt zijn comeback. Barbara Sarafian, die vorig seizoen deelnam als kandidaat, maakt haar debuut als jurylid. (Gazet van Antwerpen 17/09 22:22)

» Gazet van Antwerpen  

09

Reporter ontsnapt op het nippertje aan vallende brokstukken van appartement tijdens doortocht tyfoon

Het was zondagnamiddag serieus schrikken voor deze televisiejournalist in de Chinese miljoenenstad Shenzhen. Op het moment dat de man verslag wilde uitbrengen over de supertyfoon Mangkhut, kwamen plots enkele stukken van een nabijgelegen appartementsgebouw los door de harde windstoten. Ze vielen amper enkele meters achter de journalist. (Gazet van Antwerpen 17/09 19:42)

» Gazet van Antwerpen  

10

Met bier bekogelde rapper Boef stopt al na 5 minuten met optreden: “Ik heb mijn geld toch al”

Komt het nog goed met Boef? De Nederlandse rapper verliet het podium op het festival Strooipop afgelopen weekend al na 5 minuten omdat vanuit het publiek met bier naar hem gegooid was. “Ik heb mijn geld toch al gekregen”, sprak Boef, en weg was hij. (Gazet van Antwerpen 17/09 18:08)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens