Punthoofd logo
Laatste update: 05:15
Volgende update: 05:30

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Samson & Gert geven derde concert

Op 4 december komt er een derde show van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ nadat de eerste twee concerten in een mum van tijd zijn uitverkocht. (De Standaard 24/06 13:28)

» Samson & Gert geven derde concert (De Standaard 24/06 13:28)
» Ze blijven gaan: Samson & Gert geven derde concert in het Sportpladijs (Het Laatste Nieuws 24/06 10:51)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

02

Voor het eerst blote borsten in ‘Suske en Wiske’

Eerder kreeg Wiske al borstjes ‘om mee te zijn met haar tijd’, maar in de laatste strip gaan de tekenaars nog een stapje verder. Voor het eerst zijn blote borsten te zien in ‘Suske en Wiske’. ‘We gaan zulke taboes niet meer uit de weg’, zegt de uitgeverij. (De Standaard 24/06 11:47)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

03

De seizoensfinale van Thuis: wat is er met Waldek gebeurd?

Vanavond viel het doek over het 22ste seizoen van een van Vlaanderens favoriete soaps. De finale van Thuis zat naar goede gewoonte weer vol (Het Laatste Nieuws 23/06 21:01)

» Het Laatste Nieuws  De Standaard  TV visie  

04

Veel vragen maar weinig antwoorden na seizoensfinale van ‘Thuis’

'Nergens beter dan Thuis.' Die zin horen we vaak in de begingeneriek van het 22ste seizoen van Thuis. Maar dat bleek absoluut niet het geval te zijn voor heel wat personages uit de dagelijkse fictiereeks. De seizoensfinale eindigde met kidnapping, ontvoering én moord. Of dat denken we toch. (De Standaard 23/06 21:15)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

05

Ook Spring gaat optreden in het Sportpaleis

Vorige week deden Samson en Gert tijdens Marathonradio op MNM de aankondiging dat Ketnet 20 kaarsjes uitblaast. Hun groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis, ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’, was in een mum van tijd uitverkocht. Maar fans die geen kaartje konden bemachtigen moet niet treuren. Ketnet en Studio 100 kondigden een tweede concert aan. Intussen heeft ook Spring toegezegd. (De Standaard 23/06 19:17)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  


06

Bill Cosby wil jongeren waarschuwen voor seksueel misbruik

Bill Cosby wil lezingen houden om jongeren te wijzen op de risico’s van misdragingen. De acteur staat zelf terecht voor seksueel misbruik. (De Redactie 23/06 07:45)

» De Redactie  Skynet  

07

Josje Huisman tekent platencontract voor solocarrière in het Nederlands

Ex-K3-zangeres Josje Huisman heeft een platencontract getekend bij Sony Music Entertainment. Ze zal in het Nederlands zingen en in het najaar haar eerste single uitbrengen. (De Redactie 22/06 11:34)

» De Standaard  De Redactie  

08

De winter is bijna hier: bekijk hier de nieuwe trailer van Game of Thrones

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO lanceerde woensdag een nieuwe trailer voor de succesvolle Game of Thrones-reeks. De trailer kreeg de toepasselijke titel 'Winter is Here' en bewijst dat het zevende seizoen heel wat spannende momenten in petto heeft. (De Standaard 22/06 10:27)

» De Standaard  

09

Coldplay verrast met cover van 'Formidable' en Stromae zag dat het goed was

De Britse rockband Coldplay speelde woensdagavond het eerste van zijn twee uitverkochte concerten in het Koning Boudewijnstadion. Een muzikaal en visueel spektakel van wereldniveau. Op het einde had frontman Chris Martin trouwens nog een extraatje in petto voor de Belgische fans: een wondermooie versie van ‘Formidable’, de wereldhit van onze landgenoot Stromae. Paul Van Haver zelf kon de cover wel smaken, want hij zat zelf in het publiek, dat merkte een alerte toeschouwer op. (De Standaard 22/06 08:53)

» De Standaard  

10

Rapper Prodigy van Mobb Deep is overleden

De Amerikaanse rapper en acteur Prodigy is op 42-jarige leeftijd overleden in Las Vegas. Prodigy werd in de jaren negentig bekend als de helft van het legendarische New Yorkse rapduo Mobb Deep. (De Redactie 21/06 18:11)

» De Redactie  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens