Punthoofd logo
Laatste update: 12:30
Volgende update: 12:45

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Linde Merckpoel heeft een nieuw lief

Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel (34) is opnieuw gelukkig in de liefde. Ze heeft bekend gemaakt een nieuwe vriend te hebben. Linde... (Het Laatste Nieuws 17/11 09:11)

» Linde Merckpoel heeft een nieuwe vriend (Gazet van Antwerpen 17/11 02:00)
» Linde Merckpoel heeft een nieuwe vriend (De Standaard 17/11 07:58)
» Linde Merckpoel heeft een nieuw lief (Het Laatste Nieuws 17/11 09:11)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

02

Opnieuw prijs voor ‘Girl’: hoofdrolspeler Victor Polster bekroond in Stockholm

Victor Polster is vrijdagavond uitgeroepen tot beste acteur op het Stockholm International Film Festival. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). (De Standaard 16/11 22:02)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

03

Deze acht kandidaten gaan naar de finale van ‘The Voice Kids’

De halve finale is achter de rug en de coaches van ‘The Voice Kids’ hebben elk twee talenten gekozen die de eindspurt richting de finale inzetten. Opvallend: de acht kandidaten die naar de finaleshow gaan, zijn allemaal meisjes. Girlpower! (Gazet van Antwerpen 16/11 23:04)

» Gazet van Antwerpen  TV visie  

04

Kylie Minogue naar Rock Werchter: “Muziekfans luisteren vandaag naar álle genres”

Dé verrassing van volgende festivalzomer is nu al bekend: Kylie Minogue (50) staat op Rock Werchter 2019. Een vreemde eend in de bijt, zoals Milk Inc. en Robbie Williams dat ooit ook waren. Maar vandaag klinkt opvallend weinig kritiek. “De tijden zijn veranderd. Muziekliefhebbers luisteren nu naar álle genres. Een commerciële zet of niet, Kylie heeft haar plaats op Werchter.” (Gazet van Antwerpen 17/11 02:00)

» Gazet van Antwerpen  Gazet van Antwerpen  Skynet  De Standaard  

05

Vroeger steengroeve, nu luxehotel vol verrassingen

Vlakbij de Chinese stad Shanghai opent volgende week een bijzonder hotel, dat in een oude steengroeve ligt. Het hotel heeft zelfs twee verdiepen onder water, waar je tussen de vissen kan eten en slapen. (Gazet van Antwerpen 16/11 13:40)

» Gazet van Antwerpen  


06

Music battle van Ideale Wereld beslecht ruzie tussen Stijn Meuris en scholieren

Stijn Meuris heeft het tijdens een schoolvoorstelling in Diepenbeek aan de stok gekregen met een leerling die op zijn smartphone aan het tokkelen was. Het geheel escaleerde in een “Meuris versus de leerlingen” en Stijn Meuris die aangaf nooit nog voor scholen te willen optreden. Bij de Ideale Wereld vinden ze dat alles verkeerd is aangepakt en bieden ze een herkansing via een heuse music battle. (Gazet van Antwerpen 16/11 09:18)

» Gazet van Antwerpen  

07

Tom Waes gaat ‘met pijn in het hart’ op zeehondenjacht

Tom Waes (50) is voor het vierde seizoen van Reizen Waes op zeehondenjacht gegaan. Dat is opmerkelijk, want de tv-maker is al jaren ambassadeur van een organisatie die een verbeten strijd levert tegen die jacht. (Gazet van Antwerpen 16/11 06:43)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

08

Erik Van Looy biedt Wouter Vandenhaute excuses aan voor flop ‘The Loft’

De Amerikaanse versie van Loft, een film van Erik Van Looy, was niet bepaald een groot succes. Nu zijn grote baas Wouter Vandenhaute kandidaat is in De Slimste Mens, ziet de quizmaster zijn kans schoon om zijn excuses aan te bieden. “Ik voel mij altijd heel verantwoordelijk voor andermans geld”, klinkt het. Waarop Vandenhaute een erg gevat antwoord geeft. (Gazet van Antwerpen 15/11 15:25)

» Gazet van Antwerpen  

09

Reportage over Albert II mag pas na zijn dood op televisie worden uitgezonden

Reportagemaker Eric Goens, onder meer bekend van ‘Die Huis’, heeft een documentaire over koning Albert gedraaid. De reportage mag pas na diens dood worden uitgezonden op televisie. ‘Alleen onder die voorwaarden wilden bevoorrechte getuigen met mij praten’, zegt Goens. (De Standaard 14/11 11:45)

» De Standaard  

10

Schilderij van Magritte verkocht voor recordbedrag

Een schilderij van René Magritte is bij veilinghuis Sotheby’s in New York verkocht voor 26,8 miljoen dollar. Dat is een recordbedrag voor een werk van de Belgische surrealist. (De Standaard 13/11 08:07)

» De Standaard  Skynet  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens