Punthoofd logo
Laatste update: 16:45
Volgende update: 17:00

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Dit was de eerste aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’: meteen een ‘golden buzzer’ voor jongste danskoppel ooit

Ze zijn amper dertien en vijftien jaar oud, maar dansers Lone en Nathan wisten de jury omver te blazen met hun optreden. Ze kregen dan ook meteen een ‘golden buzzer’ voor hun moderne dans. Verder zagen we nog enkele schattig dansende meisjes die wel weggelopen leken uit de ‘Flintstones’ en het averechtse talent van Roxanne. (Gazet van Antwerpen 24/02 08:33)

» Dit was de eerste aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’: meteen een ‘golden buzzer’ voor jongste danskoppel ooit (Gazet van Antwerpen 24/02 08:33)
» Direct golden buzzer voor Lone (13) en Nathan (15), het jongste danskoppel ooit in 'Belgium’s Got Talent' (Het Laatste Nieuws 23/02 22:40)

» Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  

02

Britse toppresentator Stephen Fry getuigt over zijn strijd tegen prostaatkanker

De Britse komiek, schrijver, presentator en acteur Stephen Fry heeft getuigd over zijn strijd tegen prostaatkanker. Hij bracht het nieuws zelf naar buiten in een YouTube-video. Fry werd kort voor kerstmis geopereerd en “het is goed verlopen”, aldus de presentator zelf. (Gazet van Antwerpen 23/02 18:09)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

03

Marthe (K3) over relatie met Viktor Verhulst: “We wisten dat er een drama van gemaakt zou worden”

Marthe van K3 spreekt niet vaak over haar relatie met Viktor Verhulst, en daar heeft ze een heel goede reden voor. “We wisten dat er een drama van gemaakt zou worden”, vertelt ze aan Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee tijdens hun podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen over’. (Gazet van Antwerpen 23/02 15:16)

» Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  

04

“Stromae wordt deze zomer voor de eerste keer papa”

Als we de geruchtenmolen mogen geloven wordt Stromae binnenkort voor de allereerste keer papa. Dat schrijft het Franse showbizzmagazine Public. De Belgische zanger stapte in 2015 in het huwelijksbootje met zijn vriendin Coralie Barbier. Deze zomer zouden de twee hun eerste kindje verwachten. Het nieuws is voorlopig nog niet bevestigd door het koppel zelf. (Gazet van Antwerpen 23/02 13:41)

» Gazet van Antwerpen  

05

The Guardian lovend over Belgische fictie: “De opvolger van het Scandinavische drama?”

De Britse krant The Guardian prijst verschillende Belgische dramaseries aan zoals Tabula Rasa, Professor T, Clan en 13 geboden. “De onafhankelijkheid en creatieve gekkigheid van België levert opwindende televisie op.” (Gazet van Antwerpen 22/02 10:35)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  


06

Rapper Stormzy haalt op Brit Awards uit naar Theresa May (terwijl hij onder douche staat)

Zangeres Dua Lipa en rapper Stormzy zijn de grote winnaars van de Brit Awards dit jaar. Dua Lipa haalde woensdagavond in Londen twee prijzen binnen, die van beste Britse artieste en beste doorbraak. Stormzy was beste Britse artiest en kreeg de felbegeerde prijs van beste Britse album (‘Gang Signs & Prayer’). En dat betekende dat Ed Sheeran die prijs dus niet kreeg, tot ontsteltenis van zijn fans. (De Standaard 22/02 11:42)

» De Standaard  

07

Indonesische president krijgt getekende Metallica-plaat cadeau, geeft het af en koopt het terug voor stevige som

Als toegewijde fan van metalmuziek heeft de Indonesische president Joko Widodo 800 dollar betaald om eigenaar te worden van een Metallica-album dat de Deense premier Lars Lokke Rasmussen hem vorig jaar cadeau heeft gedaan. Dit heeft woordvoerder Febri Diansyah van de Commissie voor de Uitroeiing van Corruptie donderdag bekendgemaakt. (Gazet van Antwerpen 22/02 09:07)

» Gazet van Antwerpen  Skynet  

08

Tom Waes “goed bezig” aan zware opdracht

Woestijnmarathons, El Capitan beklimmen of snoepreisjes naar Noord-Korea, stuk voor stuk klein bier voor Tom Waes (49). Nu heeft de tv-maker zichzelf een nieuwe zware opdracht opgelegd: stoppen met roken. (Gazet van Antwerpen 22/02 06:43)

» Gazet van Antwerpen  

09

Thomas speelt het hard krijgt opvolger

Na het succes van het Canvasprogramma 'Thomas speelt het hard', werkt de openbare omroep aan een opvolger: Hanne danst. (De Standaard 21/02 10:37)

» De Standaard  

10

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' grote winnaar Bafta's

19/02 De nieuwe prent van regisseur Martin McDonagh was de slokop bij de 71ste editie van de Bafta's, de Britse film- en televisieprijzen, in de Londense Royal Albert Hall. De Amerikaans-Britse coproductie ... (De Tijd 19/02 08:01)

» De Tijd  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens