Punthoofd logo
Laatste update: 11:45
Volgende update: 12:00

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Twee miljoen kijkers voelen zich bedrogen na ‘huwelijk’ van zanger Gordon

De Nederlandse zanger en presentator Gordon (49) zou donderdag zijn langverwachte jawoord geven in het programma ‘Gordon Gaat Trouwen’, maar die finale liep niet helemaal zoals verwacht. Gordon besloot met geen van de twee overgebleven mannen te trouwen, tot grote ergernis van veel kijkers. (Gazet van Antwerpen 15/12 18:57)

» Twee miljoen kijkers voelen zich bedrogen na ‘huwelijk’ van zanger Gordon (Gazet van Antwerpen 15/12 18:57)
» Trouwprogramma van zanger Gordon trekt 2,1 miljoen kijkers (Skynet 15/12 19:39)

» Gazet van Antwerpen  Skynet  

02

Kurt Van Eeghem: "Mijn broer Marc was groots tot het einde"

Radiomaker Kurt Van Eeghem moest gisteren afscheid nemen van zijn broer acteur Marc Van Eeghem. "Hij is iemand die veel te vroeg gestorven is, zo... (Het Laatste Nieuws 15/12 16:27)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

03

Oprichter van legendarisch muzieklabel beschuldigd van verkrachting

De politie van New York voert een onderzoek naar de meerdere beschuldigingen van verkrachting die tegen de Amerikaanse platenbaas Russell Simmons (60) zijn geuit. Dat bevestigde een woordvoerder van de politie aan de Hollywood Reporter. (Gazet van Antwerpen 15/12 10:01)

» Gazet van Antwerpen  Skynet  

04

De indrukwekkende carrière van Marc Van Eeghem: van ‘Wildschut’ tot ‘Tytgat Chocolat’

De wereld stond even stil toen donderdagavond bekend werd gemaakt dat Vlaams acteur Marc Van Eeghem (57) was gestorven. De man vocht zeven jaar tegen prostaatkanker maar verloor de strijd. Marc zal herdacht worden als een actieve acteur die aan tal van prachtige tv- en theaterstukken meewerkte. (Gazet van Antwerpen 15/12 12:14)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  De Tijd  Skynet  TV visie  

05

‘Le fidèle’ niet op Oscar-shortlist voor beste niet-Engelstalige film

‘Le fidèle’ van regisseur Michael Roskam, de Belgische inzending voor de Oscar voor beste niet-Engelstalige film, heeft de shortlist niet gehaald. Dat maakte de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, die de Oscars uitreikt, donderdagavond bekend. (De Standaard 15/12 06:30)

» De Standaard  Skynet  


06

Cactusfestival lost vier nieuwe namen

De organisatie van het driedaagse Cactusfestival in Brugge heeft vrijdag vier nieuwe namen gelost. Met Triggerfinger, Arsenal en Intergalactic Lovers voegt Cactus drie Belgische namen toe. De Amerikaanse band Strand of Oaks speelt op de slotdag een exclusief festivaloptreden. (De Standaard 15/12 06:32)

» De Standaard  

07

BV’s reageren verslagen na overlijden Marc Van Eeghem: “Ongelooflijk prachtige man"

"Marc is in de vooravond gestorven, maar hij is tot op het laatste moment ongelooflijk moedig blijven vechten tegen zijn ziekte", zegt Kurt Van Eeghem aan 'De Morgen', na het overlijden van zijn broer. "Hij was een ongelooflijk prachtige man met ontzettend veel humor." Ook heel wat andere bekenden aan de film-, tv-, en cultuurwereld reageren erg teneergeslagen op het heengaan van Marc Van Eeghem. (Gazet van Antwerpen 14/12 21:59)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  

08

Boek Nobelprijswinnaar afgewezen: ‘Eindeloos lange zinnen’

De Franse schrijver Serge Volle, fan van de iets meer bekende Claude Simon, heeft een experiment uitgevoerd. (De Standaard 14/12 11:22)

» De Standaard  

09

Salma Hayek: 'Harvey Weinstein was ook mijn monster'

Actrice Salma Hayek heeft in een openhartig opiniestuk verteld hoe ook zij slachtoffer was van de gevallen Hollywoodproducent Harvey Weinstein, die wordt beschuldigd van onder meer aanranding en verkrachting. 'Jarenlang was hij mijn monster.' (De Standaard 13/12 20:50)

» De Standaard  Skynet  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens