Punthoofd logo
Laatste update: 02:00
Volgende update: 02:15

Media & Cultuur RSS feed

De volgende cultuur- en mediaberichten zijn momenteel "hot".

01

Zaterdag start de Belgische voorverkoop voor Tomorrowland 2019: zo bemachtig jij een ticket

Het is binnenkort weer zover: deze zaterdag om 11 uur start de Belgische voorverkoop van tickets voor Tomorrowland 2019. Naar verwachting zullen de... (Het Laatste Nieuws 23/01 18:31)

» Zaterdag begint de ticketverkoop voor Tomorrowland: alles wat je moet weten (Gazet van Antwerpen 23/01 14:27)
» Zaterdag start de Belgische voorverkoop voor Tomorrowland 2019: zo bemachtig jij een ticket (Het Laatste Nieuws 23/01 18:31)

» Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  

02

Linde Merckpoel stopt met radio maken

Linde Merckpoel neemt eind januari afscheid van de ochtendshow van Studio Brussel. Vanaf 4 februari gaat ze video’s maken voor de VRT-radiozender. Michèle Cuvelier neemt haar plaats in. (De Standaard 23/01 08:56)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Skynet  

03

VIDEO.Toeristen kijken verbaasd toe: agressieve leeuwen proberen oersterke giraf tegen de vlakte te krijgen maar dat is buiten de giraf gerekend

Een ware strijd op leven en dood was het in het Zuid-Afrikaanse Kruger National Park. Een giraf moest er maar liefst vijf uur lang standhouden tegen de aanvallen van een groep leeuwen. Een leeuwin van de troep probeerde de oersterke giraf tegen de vlakte te krijgen door zelfs op zijn rug te springen, maar dat kon niet baten. Tot verbazing van enkele toeristen die alles van nabij konden volgen. (Gazet van Antwerpen 23/01 10:34)

» Gazet van Antwerpen  

04

Rapper Chris Brown opnieuw op vrije voeten in Parijs

De Amerikaanse rapper Chris Brown is dinsdagavond vrijgelaten. Hij was in Parijs opgepakt voor ondervraging nadat een Franse vrouw hem beschuldigde van verkrachting. Momenteel wordt hem niets ten laste gelegd, maar het onderzoek gaat voort, aldus het parket. (Gazet van Antwerpen 23/01 07:06)

» Gazet van Antwerpen  De Standaard  Skynet  Skynet  

05

Accordeonlegende Marcel Azzola, de begeleider van Brel, overleden

De Franse accordeonist Marcel Azzola, die de grootste namen van de Franse chanson begeleidde, onder wie Jacques Brel, is maandag overleden op 91-jarige leeftijd. Dat deelden zijn manager Alexandre Lacombe en zijn partner Lina Bossati mee. ‘Zijn hart heeft het begeven’, zei Bossati. (De Standaard 22/01 04:02)

» De Standaard  Skynet  


06

Bryan Adams komt naar België

Bryan Adams komt opnieuw naar ons land. Naar aanleiding van zijn veertiende album ‘Shine A Light’ gaat de Canadese superster opnieuw op tournee. Op 14 juni houdt hij halt in Vorst Nationaal. (Gazet van Antwerpen 21/01 23:22)

» Gazet van Antwerpen  

07

The Who plant tournee en nieuw album: “We zijn oude knarren, alleen de muziek rest”

“I hope I die before I get old”, zong Roger Daltrey in 1965. De song, ‘My Generation’, was bestemd voor een generatie die intussen op haar best opa of oma is geworden. Daltrey en gitarist Pete Townshend zijn intussen ook 70-plussers, liggen nog steeds niet op het kekhof en willen van 2019 “hun” jaar maken, met een reeks geplande concerten en een studioalbum. Dat laatste mag volgens het tweetal zeker geen herkauwing van oude hits worden. (Gazet van Antwerpen 21/01 19:58)

» Gazet van Antwerpen  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens