Punthoofd logo
Laatste update: 16:45
Volgende update: 17:00

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Bart Swings schrijft geschiedenis: overzicht van Belgische medaillewinnaars op Winterspelen

Schaatser Bart Swings is zaterdag tweede geworden op de massastart bij de mannen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. De Leuvenaar pakt zo de eerste Belgische medaille op de Winterspelen sinds de bronzen plak van Bart Veldkamp op de Spelen van 1998 in Nagano. Een overzicht van de Belgische medaillewinnaars op de Winterspelen: (De Standaard 24/02 14:35)

» Bart Swings schrijft geschiedenis: overzicht van Belgische medaillewinnaars op Winterspelen (De Standaard 24/02 14:35)
» Bart Swings schrijft geschiedenis: overzicht van Belgische medaillewinnaars op Winterspelen (Gazet van Antwerpen 24/02 14:35)
» Bart Swings zorgt voor historische zilveren medaille in massasprint (Gazet van Antwerpen 24/02 14:15)
» Bart Swings verovert historische zilveren medaille in Pyeongchang (De Tijd 24/02 14:21)
» Dan toch een Belgische medaille! Bart Swings pakt zilver in massastart (Het Laatste Nieuws 24/02 14:08)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Gazet van Antwerpen  De Tijd  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  Het Belang van Limburg  Skynet  De Standaard  Het Laatste Nieuws  

02

Verrassende winnares bij de vrouwen: Deense Siggaard sprint het snelst en wint spannende Omloop Het Nieuwsblad

Christina Malling Siggaard (Team VIRTU Cycling) heeft de Omloop Het Nieuwsblad bij de vrouwen op haar naam gescreven. Na een lange afvallingsrace over 122 kilometer, acht hellingen en drie zware kasseistroken was de Deense de snelste in een sprint met een grote groep, voor Alexis Ryan. Jolien D’hoore werd achtste en was eerste Belgische. (De Standaard 24/02 15:32)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

03

Rohan Dennis wint tijdrit in Abu Dhabi en neemt leiderstrui over van Viviani

Rohan Dennis (BMC) heeft de tijdrit in de Ronde van Abu Dhabi (WorldTour) gewonnen. De Australiër neemt de rode leiderstrui over van de Italiaan... (Het Laatste Nieuws 24/02 13:15)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  

04

Dronken Canadese atleet maakt het bont in Pyeongchang en steelt een Hummer

Een Canadese atleet is vrijdagnacht gearresteerd door de Zuid-Koreaanse politie nadat hij een wagen had gestolen. Dat melden Zuid-Koreaanse en Canadese media zaterdag. (De Standaard 24/02 12:35)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  Skynet  

05

IN BEELD. Belgisch wielerseizoen op gang geschoten met druk bijgewoonde startshow in Gent

Met de 73e editie van de Omloop Het Nieuwsblad (WorldTour) is zaterdag het nieuwe Belgische wielerseizoen op gang geschoten. 175 renners namen het vertrek aan het ICC in Gent. De finish ligt voor het eerst in Meerbeke op de Halsesteenweg, tot in 2011 de aankomstsite van de Ronde van Vlaanderen. Ondanks de koude was er een nooit geziene opkomst voor deze show, met de intrede van topfavoriet Greg Van Avermaet als hoogtepunt. (De Standaard 24/02 12:07)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  


06

Zieke Hofland laat verstek gaan voor Kuurne-Brussel-Kuurne, Debusschere kopman bij Lotto Soudal

De Nederlandse renner Moreno Hofland is ziek en zal zondag Kuurne-Brussel-Kuurne (1.BC) niet rijden. Dat heeft zijn team Lotto Soudal bekendgemaakt. Een vervanger wordt zaterdag bekendgemaakt na afloop van de Omloop Het Nieuwsblad. Jens Debusschere is zondag de kopman van de Belgische formatie. (De Standaard 24/02 11:33)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

07

Zegereeks verbroken voor Toronto in NBA, Houston dendert voort

Milwaukee heeft Toronto een halt toegeroepen na zeven opeenvolgende overwinningen in de Noord-Amerikaanse professionele basketbalcompetitie (NBA).... (Het Laatste Nieuws 24/02 09:48)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  

08

Proximus League leeft: vol huis voor eerste finalewedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge

Het Olympisch Stadion is uitverkocht wanneer Beerschot Wilrijk op zondag 4 maart (16u) Cercle Brugge ontvangt voor de eerste van twee finalewedstrijden van de Proximus League met als inzet de promotie naar de hoogste afdeling. Dat heeft Beerschot Wilrijk zaterdag bekendgemaakt. (De Standaard 24/02 08:42)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  Skynet  

09

Antwerp-coach Bölöni mag zich aan 10.000 euro boete verwachten

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni werd vrijdagavond tijdens de openingswedstrijd van de 28e speeldag in Genk voor de tweede keer dit seizoen naar de tribunes gestuurd. Dat komt hem op een boete van 10.000 euro van de Pro League te staan. (De Standaard 24/02 09:27)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

10

Dit hebt u gemist op de Winterspelen: fenomeen zorgt voor unieke dubbel, Noorwegen breekt medaillerecord

De Tsjechische Ester Ledecka heeft zaterdag olympisch goud veroverd in de parallelle reuzenslalom in het snowboarden bij de vrouwen op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. (De Standaard 24/02 07:53)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens