Punthoofd logo
Laatste update: 23:00
Volgende update: 23:15

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Nog meer kopzorgen voor de Rode Duivels: Mousa Dembélé en Thomas Meunier ontbreken, ook Romelu Lukaku traint niet

Mousa Dembélé en Thomas Meunier ontbraken maandag bij de eerste training van de Rode Duivels, ter voorbereiding op het eerste EK-kwalificatieduel tegen Rusland (donderdag in Brussel). Het duo is niet afgereisd naar Tubeke. Later op de avond zal de Belgische voetbalbond meer informatie geven over beide spelers. (De Standaard 18/03 18:00)

» Nog meer kopzorgen voor de Rode Duivels: Mousa Dembélé en Thomas Meunier ontbreken, ook Romelu Lukaku traint niet (De Standaard 18/03 18:00)
» Nog meer kopzorgen voor de Rode Duivels: Mousa Dembélé en Thomas Meunier ontbreken, ook Romelu Lukaku traint niet (Gazet van Antwerpen 18/03 18:00)
» Extra kopzorgen voor Martínez: ook Meunier en Dembélé haken af, Lukaku traint niet mee (Het Laatste Nieuws 18/03 17:28)
» Nog meer kopzorgen voor de Rode Duivels: Mousa Dembélé en Thomas Meunier ontbreken, ook Romelu Lukaku traint niet (Het Belang van Limburg 18/03 18:00)
» Dembélé en Meunier ontbreken, ook Lukaku traint niet (Skynet 18/03 18:05)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  Skynet  

02

Beloftencoach Johan Walem kan geen beroep doen op Wout Faes en Benson Manuel

Johan Walem kan woensdag in de oefeninterland in en tegen Denemarken geen beroep doen op Wout Faes en Benson Manuel. Dat maakte de bondscoach van de Belgische beloften maandag via Twitter bekend. (De Standaard 18/03 21:08)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

03

Club Brugge legt nieuwe grasmat voor Play-off 1: “Huidige liet niet toe om profvoetbal te spelen, afwachten of Cercle zal bijdragen”

Club Brugge vervangt deze week nog zijn felbesproken grasmat in aanloop naar Play-off I. Dat heeft Roel Vaeyens, sportief coördinator bij blauw-zwart, maandag laten optekenen bij de kalendervoorstelling in het bondsgebouw in Brussel. (De Standaard 18/03 17:32)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  Skynet  

04

REACTIES. Genk beschouwt zichzelf niet als titelfavoriet, Antwerp heeft er zin in, Gent wil beker winnen: “Op papier het gemakkelijkste”

Koploper Racing Genk begint op 30 maart met een thuiswedstrijd tegen Anderlecht aan Play-off I. “We weten dat we een ploeg hebben met heel veel kwaliteiten, maar ik roep Genk niet uit tot titelfavoriet. Al dromen we wel en zijn we ambitieus”, verklaarde technisch directeur Dimitri de Condé na afloop van de kalendervoorstelling in het bondsgebouw in Brussel. (De Standaard 18/03 17:39)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

05

Voorlaatste etappe Tirreno-Adriatico: vreemde spurtzege voor Julian Alaphilippe

In Tirreno-Adriatico waren ze aan de voorlaatste etappe toe. Na twee lastige klussen in het middengebergte stond er deze keer een etappe voor spurters op het programma. Zeven vluchters probeerden het onvermijdelijke te vermijden maar slaagden niet in hun opzet. Sprinten dus en daarin toonde verrassend genoeg Julian Alaphilippe, toch in eerste instantie een klimmer, zich de snelste. De Tirreno eindigt morgen met een korte tijdrit waarin Adam Yates zijn voorsprong van 25” op de Sloveen Roglic zal proberen te verdedigen. (De Standaard 18/03 16:31)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  


06

Chelsea klaagt racisme aan: spelers in Kiev getrakteerd op weerzinwekkend gedrag

Een speler van Chelsea is vorige week tijdens de Europa Leaguewedstrijd in het Oekraïense Kiev racistisch bejegend door supporters van de thuisploeg. “We veroordelen zo’n weerzinwekkend gedrag ten stelligste”, laten de Blues weten op hun website. (De Standaard 18/03 14:37)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

07

Kalender Play-offs bekend

In Tubeke zijn de kalenders van Play-off 1 en 2A/B bekendgemaakt. Op de eerste speeldag krijgen we meteen met een clash tussen Club Brugge en Gent. Genk ontvangt dan Anderlecht. Het eerste treffen tussen nummers één en twee Genk en Club Brugge vindt plaats op speeldag vier in Genk, op speeldag acht volgt de terugmatch. (De Standaard 18/03 16:27)

» De Standaard  Het Belang van Limburg  

08

Kapitein Siebe Schrijvers blikt ontspannen vooruit op EK U21: “Met dit hecht team is veel mogelijk”

Siebe Schrijvers, kapitein van de Belgische beloften, keek maandag in het nationale trainingscentrum in Tubeke een eerste keer vooruit naar het EK voor beloften, van 16 tot 30 juni in Italië en San Marino. Schrijvers toonde zich op zijn hoede voor de opponenten in de groepsfase, maar bleef wel ambitieus. “Het doel is natuurlijk de poulefase te overleven. Nadien willen we zover mogelijk geraken”, liet de 22-jarige Limburger van Club Brugge optekenen. (De Standaard 18/03 14:30)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

09

Loena Hendrickx voldoende hersteld om Belgische kleuren te verdedigen op WK kunstschaatsen in Japan

Loena Hendrickx neemt deze week deel aan het WK kunstschaatsen in Japan. Ze is voldoende hersteld van haar rugblessure om te kunnen aantreden in Saitama. (De Standaard 18/03 14:20)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

10

FC Barcelona moet Luis Suarez tien tot vijftien dagen missen

Luis Suarez staat door een verstuikte enkel tien tot vijftien dagen aan de kant. Dat maakte FC Barcelona maandag bekend. (De Standaard 18/03 13:03)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens