Punthoofd logo
Laatste update: 13:45
Volgende update: 14:00

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Westerlo ziet kansen op 1A na beslissing BAS: “Alle scenario’s zijn opnieuw mogelijk”

Na de beslissing van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) om de degradatie van Waasland-Beveren naar 1B volgend seizoen nietig te verklaren, gelooft KVC Westerlo opnieuw in zijn promotiekansen. “Alle scenario’s liggen opnieuw open, maar wat er ook wordt beslist: er komen opnieuw procedures”, reageert Wim Van Hove, algemeen directeur in ‘t Kuipje. (De Standaard 09/07 12:00)

» Westerlo ziet kansen op 1A na beslissing BAS: “Alle scenario’s zijn opnieuw mogelijk” (De Standaard 09/07 12:00)
» Westerlo ziet kansen na beslissing BAS: "Alle scenario's zijn opnieuw mogelijk" (Skynet 09/07 11:11)

» De Standaard  Skynet  

02

Amerikaanse MLS is weer van start gegaan met minutenlang racismeprotest, vrees voor coronavirus én tiki-taka goaltje

Na een onderbreking van enkele maanden is de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS) woensdag opnieuw van start gegaan. In Disney World in Florida won Orlando City met 2-1 van Inter Miami, het team van David Beckham. (De Standaard 09/07 09:41)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  

03

Invaller Timothy Castagne pakt met Atalanta driepunter tegen Sampdoria

Atalanta heeft het Champions Leagueticket nog wat steviger beet. Het team uit Bergamo won woensdagavond op speeldag 31 in de Serie A met 2-0 van Sampdoria. Timothy Castagne viel in de slotfase in. (De Standaard 08/07 23:58)

» De Standaard  Skynet  

04

Dries Mertens helpt Napoli met 124ste goal voorbij Genoa

Stap voor stap. Napoli zet zijn knappe reeks onder coach Gennaro Gattuso voort: 24 op 30, op naar plaats vijf. Ook Dries Mertens droeg zijn... (Het Laatste Nieuws 08/07 21:34)

» De Standaard  Het Laatste Nieuws  Skynet  

05

Kevin De Bruyne weer wat dichter bij record Thierry Henry na forfaitzege Manchester City

Kevin De Bruyne heeft met Manchester City zonder al te veel problemen Newcastle opgerold. De Rode Duivel was opnieuw goed voor een assist, zijn 18de van het seizoen al. De Bruyne heeft nog twee assists nodig om het Premier League-record van Thierry Henry te evenaren. (De Standaard 08/07 20:53)

» De Standaard  


06

Organisatie bevestigt afgelasting van prestigieuze Ryder Cup

De 43e editie van de Ryder Cup, het tweejaarlijkse golftoernooi tussen de Verenigde Staten en Europa, wordt vanwege de coronacrisis met een jaar uitgesteld naar september 2021. Dat maakte de organisatie woensdag officieel bekend op de website van het prestigieuze treffen. Sportzender ESPN had het nieuws eerder op de dag al naar buiten gebracht. (De Standaard 08/07 18:33)

» De Standaard  

07

Lazio-speler kent zijn straf voor bijten van tegenstander: schorsing plus boete

Lazioverdediger Patric heeft een schorsing van vier wedstrijden en een boete van 10.000 euro gekregen nadat hij dinsdag een tegenstander in de arm beet. (De Standaard 08/07 18:21)

» De Standaard  

08

Eerste speeldag van Proximus League: Seraing opent competitie tegen Beerschot of OH Leuven

De Proximus League start op vrijdag 21 augustus (om 19u) met een thuiswedstrijd voor Beerschot of OH Leuven, de verliezer van de promotiefinale naar 1A, tegen promovendus Seraing. Dat maakte de Pro League woensdag bekend bij de kalendervoorstelling in het Edmond Machtensstadion in Sint-Jans-Molenbeek. (De Standaard 08/07 16:18)

» De Standaard  

09

Supportersorgaan verbijsterd over nieuwe aftrapuren Belgisch voetbal: “Pro League steekt middenvinger op naar fans”

Belgian Supporters, de overkoepelende federatie van supportersverenigingen, is niet te spreken over de tijdslots die Eleven Sports en de Pro League zijn overeengekomen voor de competitiewedstrijden in 1A. “De Pro League steekt een middenvinger op naar hun belangrijkste stakeholder, namelijk de voetbalfans”, reageert Eddy Janssis, voorzitter van Belgian Supporters, woensdag. (De Standaard 08/07 14:32)

» De Standaard  

10

Marathon van Brussel gaat dit jaar niet door

De marathon en halve marathon van Brussel, die voorzien waren op zondag 4 oktober, gaan dit jaar vanwege de coronacrisis niet door, zo maakten de organisatoren woensdag bekend. (De Standaard 08/07 11:56)

» De Standaard  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens