Punthoofd logo

Rust in vrede, Punthoofd

Punthoofd heeft helaas zijn "End of Life" (EOL) bereikt. RSS feeds van nieuwsbronnen zijn niet zo betrouwbaar meer als 12 jaar geleden (nieuws gaat nu in thema's ipv in items) waardoor de functionaliteit en het nut van punthoofd voorbij gestreefd is geraakt.

Many thanks for the many years, Punthoofd en Anthony,-

Laatste update: 19:45
Volgende update: 20:00

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Pello Bilbao schrijft bergrit in de Tour of the Alps op zijn naam na straffe comeback in afdaling

Pello Bilbao heeft donderdag de koninginnenrit in de Tour of the Alps (2.Pro) op zijn naam geschreven. De Bask van Bahrain-Victorious haalde de twee koplopers in tijdens de afdaling na de slotklim en versloeg hen vervolgens in de sprint in Valle del Chiese/Pieve di Bono. Hij haalde het voor de Rus Alexander Vlasov (Astana-Premier Tech) en Simon Yates (BikeExchange), die zijn leidersplaats verstevigt. (De Standaard 22/04 17:33)

» Pello Bilbao schrijft bergrit in de Tour of the Alps op zijn naam na straffe comeback in afdaling (De Standaard 22/04 17:33)
» Pello Bilbao wint koninginnenrit in de Tour of the Alps (Skynet 22/04 17:11)

» De Standaard  Skynet  

02

Pech voor David Goffin in Barcelona: opgave met blessure en geen duel met Rafael Nadal

David Goffin (ATP 12) heeft met een blessure moeten opgeven in de derde ronde van het ATP-graveltoernooi in Barcelona (1.565.480 euro). Hij gooide tegen de Brit Cameron Norrie (ATP 58) de handdoek in de tweede set. (De Standaard 22/04 17:31)

» De Standaard  Skynet  

03

Alaphilippe wint Waalse Pijl voor derde keer

Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick-Step) heeft voor de derde keer in drie deelnames de Waalse Pijl gewonnen. De Fransman toonde zich de snelste in de sprint op de Muur van Hoei en remonteerde Primoz Roglic. Alejandro Valverde (Movistar) werd derde. (De Standaard 21/04 16:12)

» De Standaard  De Standaard  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens