Punthoofd logo

Rust in vrede, Punthoofd

Punthoofd heeft helaas zijn "End of Life" (EOL) bereikt. RSS feeds van nieuwsbronnen zijn niet zo betrouwbaar meer als 12 jaar geleden (nieuws gaat nu in thema's ipv in items) waardoor de functionaliteit en het nut van punthoofd voorbij gestreefd is geraakt.

Many thanks for the many years, Punthoofd en Anthony,-

Laatste update: 11:00
Volgende update: 11:15

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Racing Genk klopt Charleroi op eigen veld

45 minuten lang leek John van den Brom zijn schaapjes op het droge te hebben met Genk op het veld van Charleroi. Toen zakten de Limburgers compleet in, maar ze kwamen toch met de schrik vrij dankzij een laat doelpunt van Thorstvedt. Voor Charleroi lijkt Play-off 1 erg ver weg nu. (De Standaard 26/02 22:40)

» Racing Genk klopt Charleroi op eigen veld (De Standaard 26/02 22:40)
» Jupiler Pro League - Racing Genk wint 1-2 in Charleroi (Skynet 26/02 23:25)

» De Standaard  Skynet  

02

Sam Bennett sprint naar tweede ritzege in UAE Tour, Thomas De Gendt toont zich

De zesde rit in de UAE Tour is een prooi geworden voor Sam Bennett. De snelle man van Deceuninck - Quick-Step was na 165 kilometer de snelste in de verwachte massasprint in Dubai. De leiderstrui van Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) kwam niet meteen in gevaar. (De Standaard 26/02 13:21)

» De Standaard  De Standaard  

03

Club Brugge verliest met 0-1 van Dinamo Kiev en is Europees uitgeschakeld

Club Brugge heeft zich niet kunnen plaatsen voor de 1/8ste finales van de Europa League. Het verloor met 0-1 van Dinamo Kiev. De heenmatch in Oekraïne was op 1-1 geëindigd. Vitaly Buyalsky scoorde tien minuten voor tijd de treffer van de kwalificatie. (De Standaard 25/02 22:47)

» De Standaard  

04

Hertest Simon Mignolet negatief, keeper speelt met Club Brugge tegen Dinamo Kiev

Simon Mignolet is dan toch niet besmet met corona. De doelman van Club Brugge testte eerder deze week positief, maar bij een hertest blijkt dat de Limburger vals positief was. Mignolet kan zo aan de aftrap verschijnen van de terugwedstrijd in de Europa League tegen Dinamo Kiev. (De Standaard 25/02 16:16)

» De Standaard  De Standaard  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens