Punthoofd logo
Laatste update: 00:15
Volgende update: 00:30

Sport RSS feed

De volgende sportberichten zijn momenteel "hot". Er is een aparte pagina met voetbal berichten.

01

Rode Duivels halen op nippertje punt tegen Griekenland

De Rode Duivels hebben in hun WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland een nederlaag maar nipt weten te vermijden: Mitroglou zette de bezoekers net na rust verrassend op voorsprong, maar man in vorm Romelu Lukaku bezorgde de Belgen twee minuten voor tijd alsnog een punt (en de leiding in hun groep) met een knappe gelijkmaker. (De Standaard 25/03 22:44)

» Rode Duivels halen op nippertje punt tegen Griekenland (De Standaard 25/03 22:44)
» Lukaku behoedt Rode Duivels voor nederlaag tegen Grieken: 1-1 (De Morgen 25/03 22:41)
» Lukaku behoedt Duivels in slot voor blamage tegen Griekenland: 1-1 (Gazet van Antwerpen 25/03 22:39)
» Lukaku behoedt Duivels in slot voor blamage tegen Griekenland: 1-1 (Het Belang van Limburg 25/03 22:39)
» Rode Duivels - Lukaku bezorgt België in extremis nog een punt tegen Griekenland (Skynet 25/03 22:54)

» De Standaard  De Morgen  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  Skynet  Skynet  Gazet van Antwerpen  

02

Malaise bij Nederland blijft duren, Frankrijk met hakken over de sloot

Nederland slaagt er voorlopig niet in op het goede spoor te komen. Oranje ging in Bulgarije met 2-0 de boot in. Met een zeven op vijftien is het zo zwak gestart in zijn kwalificatie campagne. In diezelfde groep had Frankrijk veel moeite. In groep H, de poule van de Rode Duivels, heeft Bosnië zaterdagavond op de vijfde speeldag van de kwalificaties voor het WK van 2018 in Rusland geen fout gemaakt tegen dwergstaat Gibraltar. Zonder door te duwen werd het 5-0 in Zenica. In oktober wonnen de Rode Duivels ook al met 0-6 van Gibraltar. In groep B wonnen Portugal en Zwitserland hun partij. (De Standaard 25/03 22:43)

» De Standaard  De Morgen  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  Skynet  Het Laatste Nieuws  

03

REACTIES. Courtois baalt na puntenverlies: “Voelt aan als een nederlaag”

De Rode Duivels konden niet imponeren tegen Griekenland en moesten uiteindelijk blij zijn dat ze nog een punt uit de brand konden slepen. Het georganiseerde blok van de Grieken kon maar moeilijk ontwricht worden, zagen ook doelman Thibaut Courtois en verdediger Jan Vertonghen. “Er zat te weinig tempo in.” (De Standaard 25/03 22:44)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

04

Emotionele dag voor Hilaire Van der Schueren en Wanty-Groupe Gobert

Deze namiddag kwam sportdirecteur Hilaire Van Der Schueren zijn renners inschrijven, de dag voor de start van Gent-Wevelgem. Dat deed hij vorig jaar ook. Toen kreeg Antoine Demoitié het rugnummer 192. De renner zou Wevelgem evenwel nooit bereiken. (De Morgen 25/03 18:03)

» De Standaard  De Morgen  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  Skynet  

05

Kim Huybrechts bij laatste 16 op German Darts Championship

Kim Huybrechts (PDC-12) heeft zich zaterdag in Hildesheim met een 6-1 overwinning tegen de Braziliaan Diogo Portela (PDC-127) vlot voor de achtste finales van het German Darts Championship (135.000 pond) geplaatst. Dimitri Van den Bergh (PDC-50) kreeg een stevige 6-0 aangesmeerd van de Engelsman Dave Chisnall (PDC-6). (De Standaard 25/03 20:59)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  


06

GP van Australië: startgrid

De startgrid voor de GP van Australië, de eerste race van het nieuwe F1-seizoen. Lewis Hamilton start zondagochtend van op de polepositie met naast hem Sebastian Vettel op de eerste startrij. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne vertrekt van op de achttiende plaats. (De Standaard 25/03 22:33)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

07

Ronde van Vlaanderen voorlopig niet in het gedrang voor Sep Vanmarcke

Geen Sep Vanmarcke aan de start van Gent-Wevelgem. De West-Vlaming sukkelde eerste met een ribblessure na een val en kende in de E3 Harelbeke van afgelopen vrijdag maagproblemen, waardoor hij helemaal wegzakte in de finale. De runner-up van vorige editie, na Peter Sagan, ziekt thuis uit en zal pas ten vroegste in de Ronde van Vlaanderen opnieuw in actie komen. (De Standaard 25/03 17:39)

» De Standaard  De Morgen  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  Skynet  

08

AKC/Luma is Belgisch kampioen zaalkorfbal

AKC/Luma heeft zich zaterdag in Herentals tot Belgisch kampioen in het zaalkorfbal gekroond. In een spannende finale versloeg de Antwerpse club Scaldis met 21-18. Bij de rust stond AKC/Luma 12-11 voor. (De Standaard 25/03 21:59)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

09

Ethiopiër Fita Ayanom wint 40e editie Crêtes de Spa

De Ethiopiër Gudisa Fita Ayanom heeft zaterdag de 40e editie van de Crêtes de Spa, een jaarlijkse trialrunwedstrijd in de Ardennen, gewonnen. Hij finishte na 1u16:28 op het 21,1 km lange parkoers en toonde zich 37 seconden sneller dan Vincent Casterman. (De Standaard 25/03 21:53)

» De Standaard  Gazet van Antwerpen  Het Belang van Limburg  

10

Fransman Boudat sprint naar ritzege in Internationale Wielerweek Coppi e Bartali, Let Skujins blijft leider

Thomas Boudat (Direct Energie) heeft vandaag de derde etappe in de Internationale Wielerweek Coppi e Bartali (cat. 2.1) gewonnen. De 23-jarige Fransman was na 171,4 kilometer met start en aankomst in Crevalcore (Emilia-Romagna) de snelste van een kopgroep van een twintigtal renners. In de sprint bleef hij de Pool Alan Banaszek en de Australiër William Clarke voor. (De Morgen 25/03 18:33)

» De Standaard  De Morgen  Gazet van Antwerpen  Het Laatste Nieuws  Het Belang van Limburg  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens