Punthoofd logo
Laatste update: 08:30
Volgende update: 08:45

Wetenschap & Technologie RSS feed

De volgende wetenschappelijke nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Dewael (Open Vld) en Laruelle (MR) moeten politieke crisis ontmijnen

Kamervoorzitter Patrick Dewael (Open Vld) en Senaatsvoorzitster Sabine Laruelle (MR) zijn woensdagavond ontvangen op het koninklijk paleis. “De koning heeft hen gevraagd de nodige politieke contacten te leggen met het oog op de vorming van een volwaardige regering”, aldus het paleis. (Gazet van Antwerpen 19/02 18:57)

» Dewael (Open Vld) en Laruelle (MR) moeten politieke crisis ontmijnen (Gazet van Antwerpen 19/02 18:57)

» Gazet van Antwerpen  

02

Einde van lange lijdensweg: 123 Blokker-winkels verdwijnen en worden Mega World

De 123 winkels van Blokker in België worden overgenomen door de Nederlandse Dutch Retail Groep. De overnemer wil alle winkels voortzetten als discounters onder het merk Mega World, naar het voorbeeld van Action. Kroniek van een winkelketen die in het verleden bleef steken. (Gazet van Antwerpen 19/02 05:00)

» Gazet van Antwerpen  

03

Bewezen: fijn stof maakt ons dommer

Slechte punten op je examen, een domme rekenfout gemaakt op het werk of een bal domweg naast de goal getrapt? Steek de schuld voortaan maar op fijn stof. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat het ons denkvermogen aantast. En niet alleen op korte termijn. (Gazet van Antwerpen 19/02 05:00)

» Gazet van Antwerpen  

04

Chocolademelk doet ouderen beter stappen

U ben slecht ter been omdat van ouderdom uw aders zijn dichtgeslibd? Bega dan dagelijks een zoete zonde en drink chocolademelk. Die raad komt van onderzoekers van de universiteit in Chicago. (Het Nieuwsblad 17/02 03:00)

» Het Nieuwsblad  Het Nieuwsblad  Het Nieuwsblad  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens