Punthoofd logo
Laatste update: 11:30
Volgende update: 11:45

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Ex-leerkracht die meisje betastte op Boekenbeurs vraagt zelf om chemische castratie in rechtbank

Dirk L., de pedofiele ex-leerkracht die tijdens de boekenbeurs betrapt werd nadat hij een 11-jarige meisje betast had, heeft gisteren in de rechtbank zelf gevraagd om een chemische castratie, dat meldt Het Laatste Nieuws. “Die fantasieën moeten uit mijn hoofd”, klonk het. (Gazet van Antwerpen 17/11 08:31)

» Ex-leerkracht die meisje betastte op Boekenbeurs vraagt zelf om chemische castratie in rechtbank (Gazet van Antwerpen 17/11 08:31)
» Pedofiele ex-leerkracht vraagt zelf om chemische castratie: “Die fantasieën moeten uit mijn hoofd” (Het Nieuwsblad 17/11 08:31)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

Door onbeschikbare kerncentrales zal energiebevoorrading “voor koudste maanden januari en februari gespannen zijn”

De toestand zal “gespannen” zijn tijdens de eerste twee maanden van 2019 om de energiebevoorrading van België te verzekeren, geeft Philippe Van Troeye, CEO van Engie Electrabel, toe in een gesprek zaterdag in L’Echo. Hij verzekert dat zijn bedrijf zijn verantwoordelijkheid neemt. (Gazet van Antwerpen 17/11 08:10)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

03

Jo Vandeurzen zegt nationale politiek vaarwel: de man met de droevige hondenblik

Jo Vandeurzen stopt ermee. Het Limburgs CD&V-boegbeeld en Vlaams minister van Welzijn zet na de nationale verkiezingen een punt achter zijn politieke carrière. “Ik ben 60 jaar. Als ik mijn loopbaan nog een andere wending wil geven, moet ik het nu doen,” zegt hij in een interview met Het Belang van Limburg. En zo verdwijnt een ietwat atypische politicus uit de Wetstraat. Het vertrek verplicht CD&V om te verjongen. (Gazet van Antwerpen 17/11 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

04

Nooit meer met voorschrift naar apotheek

Vergeet de papierwinkel na een doktersbezoek: voortaan is er geen briefje meer nodig om medicijnen op voorschrift te halen bij de apotheek. Met een simpele scan van je identiteitskaart weet de apotheek welke pillen je nodig hebt. (Gazet van Antwerpen 17/11 02:00)

» Gazet van Antwerpen  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens