Punthoofd logo
Laatste update: 02:00
Volgende update: 02:15

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Inlichtingendiensten lieten steken vallen voor de aanslagen van 22 maart in Brussel en Zaventem

De ADIV (de Algemene Dienst Inlichting en Veiligheid), ofwel de militaire inlichtingendienst, heeft steken laten vallen in het opsporen van terroristen in de aanloop naar de aanslagen van 22 maart in Zaventem en Brussel. Dat blijkt uit het jaarverslag 2016 van het comité I dat de inlichtingendiensten in ons land controleert. (Gazet van Antwerpen 17/10 20:38)

» Inlichtingendiensten lieten steken vallen voor de aanslagen van 22 maart in Brussel en Zaventem (Gazet van Antwerpen 17/10 20:38)
» Inlichtingendiensten lieten steken vallen voor de aanslagen van 22 maart in Brussel en Zaventem (Het Nieuwsblad 17/10 19:27)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

Brussels minister Pascal Smet met de dood bedreigd

“Smet guillotine” of “laat het op een ongeval lijken”. Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) stapt naar de politie en dient een klacht in tegen onbekenden wegens doodsbedreigingen. Een vijftiental kreeg hij er de jongste weken. Omwille van zijn beleid, maar ook voor zijn geaardheid. (Gazet van Antwerpen 17/10 18:14)

» Gazet van Antwerpen  

03

Vrouw (79) overleden na aanrijding door vuilniswagen in De Panne

Bij een verkeersongeval in De Panne is dinsdagmiddag een 79-jarige voetgangster om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie van de zone Westkust. De vrouw werd aangereden door een vuilniswagen. (Gazet van Antwerpen 17/10 15:18)

» Gazet van Antwerpen  

04

Trambestuurder met rijverbod en tientallen veroordelingen aan het werk bij MIVB

Hoewel een geldig rijbewijs verplicht is, kon een trambestuurder die een rijverbod heeft en al tientallen keren veroordeeld werd vanwege verkeersovertredingen, toch blijven werken voor de MIVB. Dat maakte Het Laatste Nieuws dinsdag bekend. De Brusselse openbaarvervoermaatschappij laat aan Belga weten dat er een intern onderzoek loopt. (Gazet van Antwerpen 17/10 13:19)

» Gazet van Antwerpen  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens