Punthoofd logo
Laatste update: 03:00
Volgende update: 03:15

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Kind maakt nachtelijk ritje in auto moeder

Een negenjarige jongen in Duitsland heeft bij de plaats Siegen een nachtelijk ritje met de auto van zijn moeder gemaakt en is daarbij onder andere tegen een geparkeerd voertuig bij een hotel gereden. Het kind reed daarna rustig terug, parkeerde de auto voor de deur en ging slapen. (De Morgen 21/02 21:22)

» Kind maakt nachtelijk ritje in auto moeder (De Morgen 21/02 21:22)
» Kind maakt nachtelijk ritje in auto moeder (Het Laatste Nieuws 21/02 21:22)

» De Morgen  Het Laatste Nieuws  

02

Zaak-Boël: rechtbank spreekt zich over een maand uit

De Brusselse Franstalige familierechtbank zal zich over iets meer dan een maand uitspreken over de procedure die door Delphine Boël werd opgestart voor het betwisten van het vaderschap van haar wettelijke vader Jacques Boël en voor de erkenning van het vaderschap door koning Albert II, die haar biologische vader zou zijn. (Gazet van Antwerpen 21/02 12:47)

» Gazet van Antwerpen  

03

Maandag terug verkeer over getroffen spoor treinramp Leuven

In Leuven zijn dinsdag de herstelwerkzaamheden begonnen aan de sporen die beschadigd werden door het ongeval van zaterdagmiddag even voorbij het station van Leuven. (Gazet van Antwerpen 21/02 12:44)

» Gazet van Antwerpen  

04

Moord Sofie Muylle (27): politie op zoek naar “man met blauwe jas”

De moordenaar van Sofie Muylle loopt nog altijd vrij rond. Een maand na de dood van de 27-jarige vrouw uit Roeselare, wiens lichaam gevonden werd op het strand van Knokke, lijkt er nog altijd geen doorbraak in te zitten. De speurders volgen verschillende sporen. Zo zijn ze onder meer op zoek naar een man met een blauwe jas die aan het strand gezien werd. (Gazet van Antwerpen 21/02 10:32)

» Gazet van Antwerpen  

05

Deze verkeerslichten moeten ongevallen met smartphoneverslaafde voetgangers tegengaan

Het Nederlandse Bodegraven is tijdelijk wereldnieuws vanwege een opmerkelijk experiment. De gemeente heeft speciale verkeerslichten in de voetpaden laten installeren om zo het aantal ongevallen met voetgangers drastisch te verminderen. 'In plaats van de smartphone te bannen uit het verkeer, proberen we erop te anticiperen', vertelt verkeersexpert Dolf Roodenburg. (De Standaard 20/02 19:12)

» De Standaard  


06

Jongen van 11 rijdt afstand van 120 km

De Duitse politie heeft voor de grens met Luxemburg een elfjarige jongen die in de auto van zijn vader reed, tot stilstand gedwongen. De jongen had er al zeker 120 kilometer op zitten, aldus de politi... Lees verder... (WaarMaarRaar.nl 21/02 18:00)

» De Morgen  Het Laatste Nieuws  WaarMaarRaar.nl  

07

Telefoon van Hitler voor 243.000 dollar geveild

De gepersonaliseerde rode telefoon van Adolf Hitler is zondag voor 243.000 dollar (229.000 euro) onder de hamer gegaan. Dat meldt het veilinghuis Alexander Historical Auctions, dat de verkoop organiseerde van ‘allicht het dodelijkste wapen aller tijden, dat miljoenen mensen over de hele wereld de dood heeft ingejaagd’. (De Standaard 19/02 22:56)

» De Standaard  

08

Dit dorp zit met een verrader: onbekende man zoekt foutgeparkeerde wagens en verwittigt parkeerwachters

Bewoners van het rustieke, Britse dorpje Rottingdean zijn razend op een anonieme verrader die hen het leven zuur maakt. Een onbekende ‘informant’ zoekt actief naar foutgeparkeerde wagens en meldt ze vervolgens aan de parkeerwachter. Het leverde de inwoners al een hoop parkeerboetes op. (De Standaard 19/02 15:55)

» De Standaard  

09

Attractie geopend 15m onder water

In Zwevegem in West-Vlaanderen heeft ex-judokampioene Gella Vandecaveye een nieuwe attractie geopend: een onderwatercircuit in de grootste (Het Laatste Nieuws 19/02 13:55)

» De Morgen  Het Laatste Nieuws  

10

Wildparkeerder had niet op dit strategisch geplaatste paaltje gerekend

Om te verhinderen dat auto’s nog parkeren op het nieuwe jaag- en fietspad langs de Schelde, heeft de gemeente er paaltjes geplaatst. Pech voor de bestuurder die daar op de dag van de plaatsing zijn auto had achtergelaten. Die zit nu ‘gevangen’. (De Standaard 18/02 11:52)

» De Standaard  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens