Punthoofd logo
Laatste update: 08:00
Volgende update: 08:15

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Directie De Lijn stelt voor om sociale verkiezingen twee weken uit te stellen

De directie van De Lijn gaat aan de ondernemingsraad en de comités voorstellen om de sociale verkiezingen met twee weken uit te stellen tot 28 mei. Dat is woensdagavond beslist op overleg tussen vakbonden en de directie, laat Erik Quisthoudt van ACLVB weten. (Gazet van Antwerpen 20/02 07:22)

» Directie De Lijn stelt voor om sociale verkiezingen twee weken uit te stellen (Gazet van Antwerpen 20/02 07:22)
» Directie De Lijn stelt voor om sociale verkiezingen twee weken uit te stellen (Het Nieuwsblad 20/02 06:54)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

Opgelet: knipperende straatverlichting in Wallonië wil je iets vertellen

Wie in de buurt van Namen de snelweg oprijdt, let maar beter goed op de verlichting. Die probeert u namelijk vanaf vrijdag iets te vertellen. Er komt een spookrijder aan, er is een ongeval gebeurd of er zijn verderop wegenwerken. Een nieuw, slim verlichtingsnetwerk moet het verkeer veiliger maken. (Gazet van Antwerpen 20/02 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

03

Waarom LEZ een goed/slecht idee is: al je vragen over lage-emissiezones beantwoord

In Gent rolt het stadsbestuur ruziënd over de straatstenen over de lage-emmissiezone (LEZ), in Antwerpen is de LEZ zopas verstrengd, in Leuven en Kortrijk moeten ze er niet van weten en in Rotterdam zijn ze ervan afgestapt. Weinig thema’s die de gemoederen zo kunnen verhitten vandaag als de lage-emissiezones. Maar de hamvraag blijft: werken ze nu of niet? Wij zetten de feiten op een rijtje. (Gazet van Antwerpen 20/02 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

04

Dewael (Open Vld) en Laruelle (MR) moeten politieke crisis ontmijnen

Kamervoorzitter Patrick Dewael (Open Vld) en Senaatsvoorzitster Sabine Laruelle (MR) zijn woensdagavond ontvangen op het koninklijk paleis. “De koning heeft hen gevraagd de nodige politieke contacten te leggen met het oog op de vorming van een volwaardige regering”, aldus het paleis. (Gazet van Antwerpen 19/02 18:57)

» Gazet van Antwerpen  

05

Jambon krijgt tomaten naar zijn hoofd, maar gooit cultuursector niet vooral zijn eigen ruiten in?

Ze noemden hem een “fascist” en er vlogen tomaten door de zaal. Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kreeg heel wat naar zijn hoofd geslingerd bij de uitreiking van de Vlaamse cultuurprijzen. Allesbehalve fijn, maar als het de bedoeling was van de roepers en gooiers om mensen te overtuigen van hun mening, dan hebben ze het toch verkeerd aangepakt. “Ze bevestigen alleen maar het stereotiepe beeld dat de cultuursector vol linkse mensen zit.” (Gazet van Antwerpen 19/02 18:49)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens