Punthoofd logo
Laatste update: 00:45
Volgende update: 01:00

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Premier Charles Michel geeft Theo Francken deadline: tegen vrijdag effectieve voorstellen over aanpak transmigranten

Premier Charles Michel wil dat staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) tegen de ministerraad van vrijdag effectieve en concrete voorstellen uitwerkt over de aanpak van de transmigranten in het algemeen en rond het Maximiliaanpark in het bijzonder. Francken reageert door te zeggen dat hij al vier jaar altijd met concrete oplossingen komt. (Het Nieuwsblad 18/09 18:40)

» Premier Charles Michel geeft Theo Francken deadline: tegen vrijdag effectieve voorstellen over aanpak transmigranten (Gazet van Antwerpen 18/09 17:37)
» Premier Charles Michel geeft Theo Francken deadline: tegen vrijdag effectieve voorstellen over aanpak transmigranten (Het Nieuwsblad 18/09 18:40)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

Zes weekends hinder op E313 richting Antwerpen wegens werken

Vanaf komend weekend gaat het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op de E313 tussen Ham en Massenhoven de voegen van drie snelwegbruggen in de richting van Antwerpen vernieuwen. Per brug wordt er telkens gedurende twee weekends gewerkt, waardoor er dus zes weekends hinder voor het verkeer zal zijn. De hinder blijft beperkt tot het innemen van één rijstrook ter hoogte van de werfzone. Tijdens de werken ter hoogte van de brug in Laakdal zal ook de afrit Geel-Oost (nr 24) afgesloten zijn, bericht het AWV. (Gazet van Antwerpen 18/09 14:36)

» Gazet van Antwerpen  

03

Special Olympics neemt extra veiligheidsmaatregelen nadat man stiekem atletes filmde

De organisatie van de Special Olympics neemt extra maatregelen na het incident waarbij een man stiekem vrouwelijke atleten fotografeerde. Dat zegt de directie van het evenement, dat in 2019 in Beveren en Sint-Niklaas wordt georganiseerd. Alle sportlocaties zullen met camerabewaking uitgerust zijn. Vrijwilligers en politiediensten zullen ook een extra oogje in het zeil houden. (Gazet van Antwerpen 18/09 12:41)

» Gazet van Antwerpen  

04

Liesbeth Homans nodigt ambtenarenvakbonden uit voor overleg

Vlaams minister van Bestuurszaken Liesbeth Homans (N-VA) heeft de ambtenarenvakbonden bij de Vlaamse overheid uitgenodigd voor een overleg op dinsdagmiddag. Dat meldt het kabinet-Homans aan Belga. De N-VA-minister opent daarmee de deur voor vervroegde onderhandelingen over het Vlaams personeelsstatuut. (Gazet van Antwerpen 18/09 11:01)

» Gazet van Antwerpen  

05

Zuhal Demir tegen oprichting van Islamschool in Genk: “Nachtmerrie voor Turkse vrouwen”

Milli Görüs, een Turks-islamitische vereniging, heeft een gebouw gekocht in Genk waar het een islamitische school wil opstarten. Maar staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) verzet zich fel tegen de oprichting ervan. Veiligheidsminister Jan Jambon laat een onderzoek starten. (Gazet van Antwerpen 18/09 10:20)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens