Punthoofd logo
Laatste update: 05:15
Volgende update: 05:30

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Politie opent vuur op man die inrijdt op agenten in Molenbeek

In Molenbeek is een man in een blauwe Mercedes ingereden op enkele agenten. Zij openden het vuur, maar de man kon ontkomen en reed richting Dilbeek. (Gazet van Antwerpen 24/06 17:15)

» Politie opent vuur op man die inrijdt op agenten in Molenbeek (Gazet van Antwerpen 24/06 17:15)
» Politie opent vuur op man die inrijdt op agenten in Molenbeek (Het Nieuwsblad 24/06 17:09)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

VIDEO. CDH-voorzitter knalt tegen poort voor oog van tientallen journalisten

Het zat de CDH-voorzitter Benoît Lutgen niet mee deze ochtend. Voor het oog van tientallen journalisten knalde hij nogal hard en vrolijk glimlachend naar de camera’s tegen de garagepoort op. (Gazet van Antwerpen 24/06 15:01)

» Gazet van Antwerpen  

03

Dit is de lelijkste hond ter wereld

‘Martha’, een driejarige teef van het Italiaanse hondenras Mastino napoletano, is vrijdagavond in Californië verkozen tot lelijkste hond van de wereld. Ze wordt omschreven als ‘een kwijlende, snurkende, winderige, luide en zotte dame van 57 kilogram.’ (De Standaard 24/06 15:01)

» De Standaard  

04

PS in Charleroi spreekt zich uit voor complete decumul

De PS-federatie in Charleroi heeft zich zaterdag unaniem uitgesproken voor een volledig verbod op het cumuleren van functies als burgemeesters, schepen of OCWM-voorzitter en een parlementair mandaat. Dat heeft de lokale voorzitter, Eric Massin, bekendgemaakt. (Gazet van Antwerpen 24/06 14:13)

» Gazet van Antwerpen  

05

Waarom minstens 150 gedetineerden vroeger vrijkomen

Minstens honderdvijftig gedetineerden mogen de gevangenis vroeger dan verwacht verlaten. Nog een paar honderd anderen mogen om de week een week naar buiten, onder voorwaarden. (Gazet van Antwerpen 24/06 11:51)

» Gazet van Antwerpen  


06

Britse gokmaffia organiseert illegale hazenjachten in Vlaanderen

In de Oost- en West-Vlaamse polders duiken steeds vaker meutes windhonden op die bloeddorstig op jacht zijn naar hazen. De dieren worden er uitgezet door Engelsen en Noord-Ieren die er een illegaal en lucratief gokspel rond bedacht hebben. (Gazet van Antwerpen 24/06 08:26)

» Gazet van Antwerpen  

07

Kleine jongen (9) verdwijnt spoorloos bij Dienst Vreemdelingenzaken: “Helaas geen alleenstaand geval”

Een niet-begeleide minderjarige, jongen (9) is gisterenmiddag in Brussel verdwenen. Hij werd aangetroffen op straat en naar de Dienst Vreemdelingenzaken gebracht. Daar is hij spoorloos verdwenen. Child Focus is onthutst over het verdere verloop van de zaak want: “Niemand heeft daar de reflex gehad om ons of de politie in te lichten”, dat zegt woordvoerder Dirk Depover. (Gazet van Antwerpen 24/06 08:23)

» Gazet van Antwerpen  

08

1 op 4 illegale geweren in ons land is oorlogswapen

De illegale wapenhandel in ons land spitst zich steeds nadrukkelijker toe op oorlogstuig. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen zaterdag. (Gazet van Antwerpen 24/06 08:10)

» Gazet van Antwerpen  

09

Zelfs Véronique De Kock en Jean-Marie Pfaff staan op ‘grootste zwarte lijst ter wereld’

Bijna 16.000 Belgen en inwoners van ons land staan op World-Check, de grootste zwarte lijst ter wereld. Dat schrijft De Tijd zaterdag. (Gazet van Antwerpen 24/06 07:23)

» Gazet van Antwerpen  

10

De Wever: “Niet aantal mandaten beperken, wél de inkomsten van politici”

N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt het nuttiger een beperking op de inkomsten van politici in te voeren dan op het aantal mandaten dat ze uitoefenen. Dat zegt hij in ‘De afspraak op vrijdag’ op Canvas. (Gazet van Antwerpen 23/06 20:38)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens