Punthoofd logo
Laatste update: 21:45
Volgende update: 22:00

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Amerikaanse politicoloog snoeihard over Trump bij de NAVO: "Dit ging niet goed"

Ivo Daalder, de VS-ambassadeur bij de NAVO onder Barack Obama, oordeelt donderdag snoeihard over de eerste doortocht van Donald Trump bij het bondgenootschap. "President Trump sprak vandaag de NAVO toe in Brussel en het ging niet goed", klinkt het in een reeks tweets van de Nederlands-Amerikaanse politicoloog, lid van de controversiële denktank CFR (Council on Foreign Relations). (De Morgen 25/05 21:09)

» Amerikaanse politicoloog snoeihard over Trump bij de NAVO: "Dit ging niet goed" (De Morgen 25/05 21:09)
» Voormalig VS-ambassadeur over Trumps passage in Brussel: “Dit ging niet goed” (Het Nieuwsblad 25/05 20:31)

» De Morgen  Het Nieuwsblad  

02

Spookrijdster zwaargewond naar ziekenhuis afgevoerd na ongeval op E314 richting Leuven

De E314 naar Leuven was donderdagmiddag een tijdlang volledig versperd door een botsing van drie auto’s. Hierbij was ook een spookrijdster betrokken. “Het moet een serieuze klap geweest zijn”, aldus woordvoerder Peter Bruyninckx. Ondertussen meldt het Verkeerscentrum dat de weg richting Leuven weer vrij is en dat de afsluiting in Aarschot opgeheven is. (Gazet van Antwerpen 25/05 19:18)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

03

Waarom gaat Liesbeth Homans de strijd aan met een nieuwssite?

Het veto van het kabinet van voogdijminister Liesbeth Homans (N-VA) tegen een lening voor nieuwssite Apache via een sociaal kapitaalfonds doet vragen rijzen. Ook bij de meerderheid in het Vlaams Parlement. (De Morgen 25/05 18:34)

» De Morgen  

04

Afghaanse parlementsleden missen vlucht en dwingen vliegtuig terug te keren

Twee Afghaanse parlementsleden die hun vlucht hadden gemist, dwongen het vliegtuig rechtsomkeer te maken om hen alsnog op te halen, door aan hun medewerkers op de bestemming van de vlucht te vragen de landingsbaan te versperren zodat het toestel niet zou kunnen landen. Dit hebben functionarissen donderdag gezegd. (De Morgen 25/05 16:09)

» De Morgen  Het Laatste Nieuws  

05

Vier IS-terreurverdachten opgepakt in Moskou

De Russische geheime dienst FSB heeft vier vermoedelijke terroristen opgepakt die een aanslag op het openbaar vervoer in Moskou zouden hebben beraamd. De verdachten zijn afkomstig uit Rusland en Centraal-Azië en zijn lid van Islamitische Staat (IS), aldus de FSB. De terreurcel zou haar opleiding gekregen hebben in Syrië. (De Morgen 25/05 16:07)

» De Morgen  Het Nieuwsblad  


06

Meer dan 200.000 dagtoeristen trekken vandaag naar de kust

Naar schatting ontvangt de kust op deze Hemelvaartsdag 220.000 dagtoeristen. Dat meldt provinciebedrijf Westtoer. Hotels noteren bezettingsgraden tot 95 procent. (De Morgen 25/05 15:17)

» De Morgen  

07

Actievoerders van Greenpeace protesteren vanop kraan tegen Trump

Actievoerders van Greenpeace hebben deze ochtend actiegevoerd in de buurt van de Amerikaanse ambassade in Brussel, waar president Donald Trump de nacht heeft doorgebracht. Vijf actievoerders kropen op een kraan, met een spandoek waarop 'resist' stond geschreven. (De Morgen 25/05 13:22)

» De Morgen  Gazet van Antwerpen  

08

First lady Melania Trump knutselt met kinderen in kinderziekenhuis

Melania Trump heeft donderdagvoormiddag het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola in de Brusselse deelgemeente Laken bezocht. Het bezoek van de Amerikaanse first lady heeft een klein uurtje geduurd. (Gazet van Antwerpen 25/05 13:37)

» Gazet van Antwerpen  

09

E40 in Herstal afgesloten in beide richtingen door ernstig ongeval

De E40 is vanochtend een tijdlang afgesloten in beide richtingen na een zwaar ongeval in Herstal, nabij Luik. Een vrachtwagen en een auto botsten, waarna de personenwagen door de middenberm ging. Dat is vernomen van de brandweer van Luik. Vier mensen raakten gewond, van wie twee zwaargewond, laat het parket van Luik weten. De E40 is ondertussen opnieuw vrijgemaakt. (De Morgen 25/05 13:31)

» De Morgen  

10

Zo ziet het volgepropte programma van president Trump er vandaag uit

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn gevolg zijn vandaag/donderdag de hele dag druk in de weer met diplomatieke contacten op het allerhoogste niveau. Waar er gisteren, na de aankomst in Brussel, nog tijd was voor een onderhoudende babbel met ons koningspaar en enkele rustige uurtjes in de Amerikaanse ambassade, is dat vandaag allerminst het geval. (Gazet van Antwerpen 25/05 08:04)

» Gazet van Antwerpen  


Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens