Punthoofd logo
Laatste update: 12:15
Volgende update: 12:30

Weird RSS feed

De volgende weirde nieuwsberichten zijn momenteel "hot".

01

Staatsveiligheid waarschuwt voor opkomst van extreemrechtse burgerwachten: “Aanslagen zijn niet uit te sluiten”

De Belgische Staatsveiligheid waarschuwt ervoor dat de aanslagen in Parijs en Brussel in de kaart spelen van extreemrechts. Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) spreekt in de Supdresse-kranten over “een golf van activiteit” en zegt dat zelfs “aanslagen van extreemrechtse burgerwachten niet uit te sluiten zijn”. (Gazet van Antwerpen 20/08 09:07)

» Staatsveiligheid waarschuwt voor opkomst van extreemrechtse burgerwachten: “Aanslagen zijn niet uit te sluiten” (Gazet van Antwerpen 20/08 09:07)
» Staatsveiligheid waarschuwt: “Aanslagen van extreemrechtse burgerwachten zijn niet uit te sluiten” (Het Nieuwsblad 20/08 08:28)

» Gazet van Antwerpen  Het Nieuwsblad  

02

Zwaarbewolkt en grijs begin van de week

De week begint zwaarbewolkt en grijs, met af en toe lichte regen of motregen. Na de middag wordt het wisselend bewolkt met opklaringen, maar ook kans op enkele plaatselijke buitjes. De maxima liggen tussen 20 en 23 graden. Dat meldt het KMI. (Gazet van Antwerpen 20/08 07:00)

» Gazet van Antwerpen  

03

Slimme verlichting moet overlast terugdringen: proefproject op Sint-Andriesplaats

Straatverlichting die wordt ingeschakeld als er te veel lawaai is op straat of wanneer mensen of voertuigen passeren: op de Sint-Andriesplaats in Antwerpen is het vanaf nu de realiteit. (Gazet van Antwerpen 20/08 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

04

Treinsurfer (16) van locomotief geplukt: “Ik moest op tijd thuis zijn van mijn mama”

De 16-jarige jongen die vrijdag­middag zijn leven waagde door zich vast te klampen aan de trein tussen Halle en Edingen, zal wellicht vervolgd worden voor inbreuken op de wet op de spoorwegveiligheid. Mogelijk moeten zijn ouders ook opdraaien voor de kosten. Nochtans had hij naar eigen zeggen een goed excuus. “Ik moest op tijd thuis zijn van mijn mama en de treindeuren waren al dicht.” (Gazet van Antwerpen 20/08 03:00)

» Gazet van Antwerpen  

05

Onder hypnose onder het mes: Belgisch bedrijf maakt opgang met virtual reality als anesthesie

Vergeet dat enge masker met slaapgas, dat voor een operatie op je mond wordt gedrukt. Anno 2018 krijg je een virtualrealitybril, en kijk je naar een roze eenhoorn of een wiegende walvis. Belgische ziekenhuizen testen de techniek de laatste maanden volop uit, als alternatief voor narcose. (Gazet van Antwerpen 20/08 03:00)

» Gazet van Antwerpen  


06

Meest gezochte terrorist van België mogelijk overleden

Hicham Chaib (36), de meest gezochte Belgische moslimterrorist ter wereld, zou zijn overleden. Twee van zijn jongere broers uit Antwerpen hebben een rouwbericht op Facebook geplaatst. Chaib verbleef in Syrië, waar hij een belangrijke positie bekleedde bij IS in Raqqa. Officiële bevestiging van zijn dood is er niet. (Gazet van Antwerpen 20/08 00:20)

» Gazet van Antwerpen  

Punthoofd button Punthoofd.be - Copyright © 2008-2010 - Concept en realisatie door Anthony Liekens